Merhaba ! İyi akşamlar herkese.Burayı uzun zamandır ziyaretci olarak takip ediyorum ve bugun ilk kez uye olup konu acmak istedim.Goruşlerinizi az cok tahmin etsem de merak ediyorum.
Ben bir adamla tanıştım.Yaşca benden biraz buyuk.Ben 21 yaşındayım o da 25.
Cocuksu olduğunu duşunur ama davranışları gayet olgun.Surekli kendini kotu olarak nitelendiren biri,zamanında birine surekli kotuluk yapmış cunku.
Onu cok seven bir kız arkadaşı varmış,ona cok değer vermiş her koşulda onu sevmeye hazırmış.Ama adam hicbir hatasını kabullenmemiş kızı davranışlarıyla intihara suruklemiş neredeyse.Sonra da kız aralarına bir set cekmiş ayrılmış.Adam yıllardır o kıza yaptıklarının vicdan azabını yaşıyor,değişmek istiyor ama değişemiyormuş.
İsterse değişebileceğini her başarısız olduğunda yeniden denemesini,her insanın hem kotuluk hem iyilik yapabileceğini,kusursuz ve hic kotuluk yapmamış insan olamayacağını anlattım.Cabalaması gerektiğini soyledim.Yaşım onunkine gore genc olduğu icin tavsiye vermek pek haddime değil ama adam gayet saygıyla dinledi.Ustelik kendini olduğu gibi tanıtması hoşuma gitti.Ama adamla birlikte olmak gibi bir planım yoktu.
O da bana bazı farklı konularda yardımcı oldu.Anlattığım sorunları dinledi.Başkalarına gelince hoş goren kendine gelince acımasız davrananlardan galiba.Kim bilir,belki de bu onun odemesi gereken bir bedel.
2 aydır tanışıyoruz,birkac kez buluştuk.Onun dışında cok fazla iletişimimiz olmadı.Kendisi yan apartmanımda oturuyor.Yeni bir başlangıc yapmaya karar vermişti,bunun icin buluşunca beraber hayvan besleyip cocuk sevindirdik.Oyuncak aldık.Cok verimli ve iyilik dolu zamanlar gecirdik.Adam bana herhangi bir şekilde yakınlaşmada bulunmadı.Ama ben ondan hoşlanmaya başladım.Adam da psikolojik destek almaya başladı.Biliyorum muhtemelen yargılanacağım,belki linc bile yiyeceğim ama adamdan gercekten hoşlanmaya başladım.Şimdi bir suredir goruşmuyoruz,hic mesajlaşmıyoruz.Beni sadece arkadaşı veya kardeşi gibi goruyor sanırım.Onunla gecirdiğim vakti cok verimli ve değerli hissediyorum.Destek almaya başlaması ve değişmek istemesi beni mutlu etti.Normalde kotu insanlar kotuluklerini kabul etmezler ve destek almazlar.Boyle biri ilk defa karşıma cıktı.Ondan hoşlanmamda bir sorun var mı ve ileride tedavisini tamamladığında benimle ilgileniyorsa birlikte olmalı mıyım bunu merak ediyordum.
İnsanlar değişebilirler mi yoksa insan yedisinde neyse yetmişinde o mu ? Bu konudaki fikirleri merak ediyorum.