Ablama misafirlige gittim 1 saat oturup biraz gulup eğlenelim diye .yemin ediyorum ortada hicbisi yok.ablamin kızı 20 yaşında iyi anlaşıyoruz once bana dediki bakıyorum iyi anlısiyorsunuz ama x ( kızı) arkandan konuşuyor. Ne konuşuyor dedim baktım yeğenim dedi oyle bişi yok .ablama dondum dedim madem ordaya bişi attın devamını getir ne konuşmuş .hareketlerim cocuk gibiymis . Hadi yeğenim oyle bişi soyledi ablam neden bana soyluyor ...konu hareketlerime geldi .hareketlerim dediği sohbetimden bahsediyor .ben bişi anlatırken gulerim hep soylediklerim acılı bişi olsa bile bu benim huyum ben dışa yansıtmayı sevmiyorum uzulsem bile gulerim bunda bişi yok bana gore .bana dedi sen şımarık ve salaksın .bende orda sinirlendim ben buraya laf yemeye gelmedim tabi haliyle ağladım uzuldum .sonucta misafirliğe gitmisim bunları duymaya değil .kalktım ben gidiyorum dedim .bana diyor bu şekil gidemezsin eğer gidersen bidaha size gelmem .bende cıktım geldim dinlemedim ... Daha cok şey soyledi bana ama okadar detaya girmek istemiyorum ... Goruşmek istemiyorum artık ne ablamla ne annemle.annemde onun gibi . Bı ton laf ederler sonra bana sen alıngansin sen boylesin diyorlar .eve gelene kadar da ağladım gercekten cok kirildim .sizin ablamız kardeşiniz boyle dese sizin tepkiniz nolurdu ?