Merhaba arkadaşlar. 2 ay once işe başladım. Isyerinde oldukca yakınlaştıgim bir kız arkadaşım var. Kendisini onceden tanıyordum, bu şehre geldiğimde de 2 hafta evinde kaldım.

Dun ofisin bahcesinde otururken daha once hic gormediğim bi adam gordum tanıştık grupca ama cok yakışıklı yani bakan bir daha bakar. Ben de laf arasında dedim ki daha sonra arkadaşıma "yahu bu kim ne kadar yakışıklı cocuk" ve hani kızardım bozardim sanki cok beğenmiş gibi oysa alakası yok yani yakisikliysa yakışıklı Allah sahibine bağışlasın. Arkadaşım da dedi ki "Ayşe yok mu x biriminde, o onun 8 senelik sevgilisi." Dedim şimdi ayvayı yedik. Ayşe de Allah var guzel kız. Holywood cifti gibi bi cift. Benim yerin dibine girdiğimi goren arkadaşım da dedi ki "ya merak etme yalnız değilsin o cocuk ofise ilk geldiğinde herkesin dibi duştu Makbulesinden Ferihasina herkes yuz kere gelip kim bu diye sordu".

Cocukla da otururken surekli muhabbet acmaya calıştım nerelisin ne zamandır buradasın yani ilgimi belli etmek gibi değil de normalde o kadar soru sormam inşallah anlamamıştır kimse. Ayşe duymaz da "armuta bak nasıl da yurumuş sevgilime" demez inşallah. Ama demez sanırım ya, işi mi yok. Bir de alışkın olabilirler boyle şeylere. Bilemedim. Sizce duyulmaz değil mi? Arkadaşım soylemez kimseye bence. Ama Ayşe onun da yakın arkadaşı.