Selam
Cağrı merkezinde 1 bucuk yıldır calışıyorum.
Bizi arayan insanlar sorunlu insanlar evet.
Kimse teşekkur etmek icin aramıyor evet.
Ama sorunun neyse insan gibi anlat be kardeşim. Başına bin turlu bela gelmiş gibi anlatıyor Allah'ım ben senin gibi iki yuz kisiden duyuyorum bunu zaten.
Ben onun şikayetine sasirma tepkisi vermedim diye kızan mı dersiniz. 1 kuruş icin şikayet kaydı acmamı isteyip dava acacağını soyleyen mi dersiniz. Sanki ben cebe indirmisim 1 kurusu. İsmini yanlış soyledim diye "benim ismim X bayan X not ederseniz unutmazsiniz" diyen.
Ya senden bir sn once başkasıyla konusuyodum normal değil mi farklı bir isim soylemem niye beni mahcup ediyorsun niye azarliyorsun ?
Nelerle karşılaştım. Kac arkadaşım muşteri yuzunden aglayarak bilgisayarı kapatıp gitti fenalasan bile oldu. Onlar telefonun ucunda istediklerini soyleyip laf sokabiliyolar ama bizim bir cok şeyi soylememiz yasak. Doğal olarak icimize atıyoruz muşteriye evet haklısınız diyoruz ama sessize alıp kufur ediyoruz ya da icimize atıyoruz. Sonra sinir patlaması yaşıyoruz.
Ben kufur eden insana kızardim ağzın alisicak sus diye. Kendim kufurbaz oldum burda. Gune guzel başlıyorum işe geliyorum ilk cağrıyı alıyorum hayvanin biri tum nesemi aliyor. Arayan sapıklar... Biz kapatamadigimizdan dolayı sapığın telefonu kapatmasını bekliyoruz. Heh diyorum bu kadar isimin arasında bir de elin herifinin fantazisini dinle. Artık erkek arayınca korkuyorum acaba sapıkca bir şey der mi diye bazen evde kendi kendime aklıma bir muşteri geliyor bir de evde kufur ediyorum. Sinirlerim harap oldu bir yılda. Soru soruyorlar cevap dinlemeden bagiriyorlar
+a a .. a.. a. Anlıyoru... An...
-ama anlamiyorsunuz beni kac kez dicem
+Anlıyorum
bi susarsaniz anlıyorum dicem ***** karısı *** ccugu **** icimden boyle sovuyorum. Konusturmuyolar sonra cevap bekliyorlar. Onlar mı bize daha cok kufur ediyor biz mi bilemiyorum. Bence biz, cunku hem ben ediyorum hem de yanımda benim caresiz yalvarislarimi duyan temsilci arkadaşımlarim. Hep birlikte bazen aynı muşteriye kufur ediyoruz.
arkadaslar ben cok dolmuşum. Hala işteyim. Kısa bir molada yazdım. Abarttigimi dusunenleri bir gunluğune cağrı merkezinde calışmaya davet ediyorum. Okuduğunuz icin teşekkurler