Kızlar eşim şuan calışmıyor.İşten cıkartılalı 1 bucuk sene oldu sonra bi kac işe gitti geldi.benimd e netten satışlarım oldu az uz bu surecte Eşimin ailesinin de durumu iyi olunca yardımda bulundular. Kirada vermiyoruz. Malum corona zamanı. Evlendiğimizden beri eşimin memleketindeyiz. Ciftcilik yapmak istiyor. Bu yuzden de başka memlekete gitmek istiyor yaşımız yirmilerin sonları. Kaynanam pek karışmıyor fenalıkları olsa da. Ama kayınbaba bizi asla rahat bırakmıyor bu konuda. Surekli bi engel cıkartıyor . Aslında ikisi de felaket tellali asla iyiyi gormezler. Surekli dolandırılmaktan insanların kotuluğunden bahsediyor. Tarla ekmek istediği şehir başka memleket ama burada ne eşim ne de ben mutlu değiliz. Arkadaşım bir iki tane calıştıkları icin goruşemiyoruz. Kaynana vs dert anlatmayı sevmem yanına iki de kendiler katıp başka yerlere goturuyorlar konuyu.Bu şehirde olmaktan asla mutluluk duymadık zaten 4 senedir. Bir cocuğumuz var. Artık ben birilerinden yardım alarak gecinmek istemiyorum. Bu ailesi de olsa. Adamın soylediği cumleyi soyleyeyim “sen bana calış ben sana ayda şu kadar para veririm” yada işte eşini cocuğunu bırakacaksın da gideceksin tarlaya diyor. Eşimde diyor ki e ben iş dolayısıyla gidip uc gun gelmediğim oldu bırakmayıp da napacağım diyor. Babası aşırı gerikafalı ataerkil. E ben ilerde kendim de calışmak istiyorum. Eşim hep destekci İster tarlada eşimle istersem de okullara başvurarak. Başka memlekete gondermek istemiyor kısaca ama artık ben fiziksel olarak bedenimden tepki almaya başladım baş ağrısı cene sıkması saclarımın beyazlaması. Stresten oturu eklenen bir tane kronik rahatsızlık. Eşim de benimle aynı goruşte ve gitmek istiyor. Boş zamanlarında yevmiyeye gidecek arta kalan zamanda elinden geldiğince yaptığı bir kac donumle ilgilenecek. Ben netten devam o surecte. Tum smacımız bu. Bu arada gideceğimiz memlekette cok sevdiğimiz bi kac arkadaşımızda bu işleri yapıyor.hem onlarla arkadaşlığımız olacak hem de ciftciliği birlikte yurutme kararımız var. Ya konu cok dağınık oldu kusuruma bakmayın. Ama kayınbabamın 2 saat boyunca konuşmasını size tarif bile edemem adeta bir kadın gibi asla susmadı nefes almadı. Baş ağrısından oluyorum diyebilirim. Ve daha kotusu cocuğum hep bu kotulukten kaostan beslenen insanları dinliyor. Nedense hic iyiye odakları yok hep kotu her şey kotu herkes kotu. Benim ailem başka memlekette ve asla kotu konuşmazlar tahsilleri olmadığı halde cok bilincliler. Kotuluk yerinde hep iyi olanı cekmek ve duanın peşindeler. Farklılıklara saygıları vardır. Yada en uc duşunce varsa karşı tarafın kavga yerine mesafeyi tercih ederler ama kırmadan dokmeden...O yuzden hep deriz ya okumak cahilliğini alır ama eşeklik baki diye. Allah okuyan cahillerden korusun bunlar bi de okumuş insanlar. Bu arada eşim soz verdi. Gideceğiz buradan dedi. Gitmezse boşanmayı duşunuyorum ailem arkamda her koşulda.