Merhaba. Ben diyetisyenim. 10 ay once mezun oldum.KPSS'den yeterli puan alamadım henuz devlet hastanesine atanmak icin.bir sonraki KPSS 2022'de. Bu surecte online diyet danışmanlığı yapmaya başladım instagramda.Aynı zamanda hastane ve yemek şirketleriin iş ilanlarına da başvuruyordum.bugun gittigim kucuk bir yemek şirketi ile goruşme olumlu sonuclanacak buyuk ihtimalle. Klinik olarak hastanede calısmak istiyorum aslında ama bu gideceğim yer bir yemek şirketi.Yine de tecrube olması icin burda da olsa başlamak istiyorum bu sırada online işime de yine devam edecegim.Bu kadar ayrıntılı anlatmamın sebebi şu; Burda işe başladıgımda haftaici 7.30-18.00 arası calışacagım ve maaşım cok da yuksek olmayacak.Tecrubem arttıkca maaşımı yukselteceklerini soylediler. Tatilim de 1 gun Pazar gunu olacak.Ulkemizin şartları goz onune alındıgında gayet normal koşullar. Ama ben 1 senedir evde online şekilde calıştığım icin bu koşullara uyum sağlayabilmek konusunda biraz kaygılıyım.calışma sartlarım zor olmaz ama gunun 10 saatlik kısmını işte gecirecek olmak gozumu korkutuyor.
Hatta "acaba calışırken aynı zamanda oğretmenlik okuyup sonrasında atanmak icin KPSS mi calışsam" diye bile duşunuyorum.Oğretmenliğin de zorlukları vardır tabiki ama yaz tatilinde 2 aylık izin kısmı benim icin olumlu geliyor. Aklım cok karışık bu konuda. İş hayatına başlamadan once bu kaygıları yaşamam normal mi herkeste oluyor mu boyle ? Meslegimi seviyorum ama mesleğimi seviyorsam oğretmen olma dusuncem neden var kafam cok karısık. Tavsiyelerinizi bekliyorum.