Kızlar merhaba. 1 yıllık evliyim. 6 ay korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamayınca doktora gittim. PCOS olduğumu oğrendim. Hipofiz bezi sorun, hormon bozukluğu ve prolaktin değerimde cok yuksek bir artış vardı. Kilo da almıştım. Cok duzensiz adetlerim vardı. Doktor kilo vermemi soyledi. Toz ilac verdi. 4-5 aylık bir donemde o ilacı kullandım. Gebelik gercekleşmedi. Eşimin sperm hızın da ve hareketliliğin de de yavaşlık cıktı. Uroloji doktoru 2 ay once eşime klomen verdi. Sigarayı bırakmasını soyledi. Ben 13 kilo verdim, adetlerim duzene girdi. Doktor gecen ay artık iğne tedavisine gecmemizi soyledi. 20 yaşındayım, eşim 29. O sigarayı hala bırakmadı. Adetimin bitiminden sonra, 5 Şubat da bende klomen kullanmaya başladım. 5 gun kullandım ve 16 Şubat da sol yumurtalığımdan karın kısmından iğne oldum. İlk gun ilişki onerdi. Ve 2 gun sonrasında. Bugun iğnenin 7. Gunu. 3. Gunu sağ yumurtalığıma sancılar girdi. Bıcaklar battı. 5. Gunu sol yumurtalığıma aynısı oldu. Şimdi adet gunumu bekliyorum. Eğer olmazsam doktor gebelik testi dedi. Umarım tutmuştur. İlk hamilelik belirtileri olarak neler yaşanabilir? Sizin deneyimleriniz nedir? PCOS olan hanımlar, hamile kalabildiniz mi? Hangi yolları denediniz? Konuşmaya sohbete ihtiyacım var, icim icimi yiyor.