Kızlar merhaba. Aklıma takılan bir konu var ve anca sizin duşunceleriniz beni aydınlatabilir. Olumlu olumsuz tum yorumlara acığım. Eşimin memleketindeyiz şuan. Burada eşimin samimi olduğum kuzenleriyle biryere oturmaya gittik. Planda olmayan biri de oradaymış meğerse ( o da akraba işte) ( ve bu kiz Eşimin eski sevgilisinin arkadaşı) duğunume falan gelmişti ama konuşmuşluğumuz yok. Goruntu olarak guzel bakımlı bir kız. Herkesle selamlaştı falan neyse bana sıra gelince suratındaki ifadeyi gormeliydiniz. Tiksinircesine bir baktı ve soğuk merhaba dedi oturdu. Abartmıyorum gercekten kucumserce bir bakıştı. Alttan uste suzmeler falan .Neyse gecti oturdu herkesle sohbet muhabbet ediyor falan. Benimle ilgili bir konu gecti orn: Buşranın da duğunu cok guzel oldu dediler. Bu kız 'o kim yaa dedi'. Masadakiler sen iyi misin karşındaki iste dediler bana dondu yine oyle baktı hııı dedi dondu yine. Duşunun duğunume gelmis yani.ben lletisim problemi olan biri degilim oturur konusur sohbete katılırım. Ama gelin gorun bu kız geldikten ve oyle davrandıktan sonra gerildim konusamadim sohbete katılamadım cekindim salak gibi. Maksadım onunla samimi olup sohbet etmek degil . O bakışına anlam veremedim.Şimdi diyorum ki neden cekindim ki o geri planda kalsaydı kendimi kotu hissediyorum acıkcası.
Sizce esimin eski sevgilisiyle yakın arkadaşlar diye mi bboyle yoksa goruntumle vs mi alakalı bu durum? Kızmayın bana ozguven problemim normalde yoktur o an resmen agzım kilitlendi..