Gunaydın hanımlar huzurlu mutlu tadı damağınızda kalacak guzel bir pazar diliyorum hepinize
33 yaşın kıyısındayım daha oncedeki konularımda goren bilen vardır evlenmek isteyipte evlenemeyeler zumresindenim aslında insan hep istediği şeylerle imtihan olur derler ya belkide huzurlu bir yuvanın eksikliğinden dolayı hep huzurlu bir yuvam beni seven bi eşim olsun istedim.
Ama bırakın bu yaşa kadar evlenmeyi hayatimda duygusal olarak girmiş bir erkek arkadaşım bile olmadı.Bunun daha kotusu karşıma gercek hayatta yada sanal dunyada hep evli erkekler cıkıyor yaşımla ilgili olduğunu duşunenler olabilir ama alakası yok (Cunku bir arkadaşım yaştan dolayı olabileceğini soylemisti)
19 -20 yaşlarımdaysa yaşadım bunu.
Ornek vereyim 20 yaşında calıştığım iş yerinde farkli bir departmanda calışan biri vardi acık acık herkesin yaninda ilgilen tavırları vardi bu yuzden evli oldugu aklımdan bile gecmemişti ta ki eşiyle tanışıncaya kadar.
Bir kac yıl once bir iş sıkıntısı ile ilgili telefonla goruştuğum bi şahıs sonraları hal hatır sormaya baslar tarzda mesajlar yazdı sonra muhabbet kurmaya calıştı arada 17 yaş fark var evli olabilir diye duşunuyordum ama evli birinin her gece birine mesaj yazabileceği ihtimali bile aklıma gelmişti onuda sorunca oğrendim.
Size bir dolu ornek sayabilirim sadece konuyu uzatıp sizleri yormak istemem.
En son yaşadığım şeylerden biri birgun sanalda biriyle konuşuyorduk meslegi cok ilgimi cekti (arkeolog) cunku imkanım olsa yapmak isteyeceğim bi meslek ve arkeoloji ile ilgili gunlerce konuşabilirim konuşurken evli oldugunu soylemedi evlenip ayrıldığını soylemişti laf arasında bana evlilikle ilgili seyler sorduğunda dusunmuyorum demistim.
Sonra bir kac gun sonrası evli oldugunu ama goruşmeyi devam ettirmek istediğini soyleyince o sinirle ağzıma ne geldiyse saydım bu cesareti nerden bulduğumu sorduğumda evlilik dusunmuyorum dedigim icin benim icin bir sorun olmayacağını duşunmuş ve onca saydiklarima rağmen ısrar ustune ısrar goruşmek icin.
Ben ısrar etmeye devam edersen yapabileceklerimi hayal bile edemezsin diye tehtit ettikten sonra korkup aramayı bıraktı.
Boyle şeylerle karşılaştıkca kendimden tiksiniyorum midem bulanıyor sanki ben ozellikle buluyorum o insanlari gibi kendime olan saygımı yitiriyorum.
Boyle şeylerden kacarken evli bir erkekten hoşlanırken buldum kendimi ama inanın ne kendisine bunu belli edecek davranışlarda bulundum ne iş dışında kendisiyle goruştum sonra farkli bir şubeye gittim ama her turlu goruşme imkanına sahipken bile tek bir kere arayıp sormadım numarasını bile sildim olurda boşluk anıma gelir mesaj atarım diye.
Ama benim daha cok duşunduğum nokta neden hep boyleleriyle boyle şeylerle karşılaşıyorum ben neden yaşı yaşıma denk beni sevecek dogru duzgun biriyle karşılaşmıyorum.Kendimi bildim bileli hep dua ederim ama bir kere olsun dilerim kabul olmadi.
Hani kader motifi diye birşey varmis ya benzer seyler hep benzer seyler i cekermiş ben daha kac yıl bu cirkin benzerlikleri yaşıyıcam insan kendisine kuser mi sanki artık kendilere kusmeye başladım gibi geliyor
Ahhh keske sizi yormasada bende derdimi daha iyi ifade edip anlatabilsem ama sahiden cok yoruldum bu durumdan
Bende yaşıtlarımla dusunce ve yasam seklime yakin kisilerle tanismak istiyorum bende hayatımda karşılıklı duygu alisveri yaşadığım biri olsun istiyorum