herkese merhaba guzel kadınlar umarım herkes iyi, sağlıklı ve mutludur. sizlerden ricam lutfen konuma "hata etmişsin, boşan vb." şeyler dememeniz. kırıcı değil yapıcı ve destekleyici her turlu onerinize, fikrinize acığım ve saygım sonsuz. ancak onceki konumu okuyanlar da belki bilecektir sağlık problemlerim nedeniyle oldukca hassas bir ruh halindeyim. bu nedenle lutfen beni sizler de incitmeyin. şimdi size az cok evliliğimden bahsedeceğim ve sizce bir cift terapisine ihtiyacımız var mı, gidenler eşlerini nasıl ikna etti, faydasını gordunuz mu benimle paylaşırsanız cok mutlu olurum.

eşimle 3,5 senelik bir birlikteliğin ardından 2 ay once evlendik. ikimiz de şahsına munhasır, biraz cılgın fikirli tipleriz. kolay karakterler değiliz. hayatımda doğru duzgun bir erkek figurunun olmaması, etrafımda hep kadınların oluşu, evimizde de baskın karakterin annem olması, babamı erken yaşta kaybetmem vs.aslında "erkek" kafasını pek anlayamama sebep oldu. onları da bizler gibi zannederek yuruttuğum ilişkilerim hep bi şekilde cuvalladı. duygularının, hassas noktalarının neler olduğunu pek bilmiyordum. ilişki yaşadığım insanı hep değiştirmeye calıştım. hayatımdaki ana karakter annem gibi guclu, biraz het hot, cok iyiniyetli ama kontrolcu biri olduğu icin ben de anneme benzedim ve ilişkimizin başlarında cok problem yaşadık bu yuzden. bu problemleri cozdukten sonra biraz ailevi sorunlar da oldu. ikimizin ailesinin de bazı hataları, edilmemesi gereken lafları oldu, ben eşimi fazla hassas ve alıngan bulmakla birlikte bazı noktalarda kendini bana anlattığında ona da hak verebiliyorum. her neyse detaya girmeden ilişkimizde bana tuhaf gelen şeyleri yazacağım...
3,5 senelik ilişkimizde 1 kez bile bana cok guzel olmuşsun, guzelsin vb.demedi. ona gore seksi değil, onun cok sevimli ve tatlı bulduğu tarzda bir guzelliğim varmış. bunun ben de farkındayım ama hadi desin desin tatlı olmuşsun desin onu bile 3-4 kere anca demiştir
bana hic supriz yaptı mı hatırlamıyorum bile, ozel gunleri kutlamaz. geoen sene douum gunumde msj atmıştı sadece sağolsun
araba bende olduğu icin bi yere gitme vs.planlarını hep ben yaparım. benim arabamı 3,5 senede bir kez bile surmedi. sadace bu son hafta geceleri artık pek goremiyorum diye o surdu 2 kez.
ben sonun sorunlarını kendi derdim bilirken o benimkiler hakkında hic konuşmaz. mesele en son yaşadığım sağlık sorununda evet beni teselli etti ama ofis arkadaşlarım bile benim icin iyi bir doktor arayışındayken o hic bişey araştırmadı, bi kac doktor arasında kararsız kalmıştım ben sormasam kendi fikrini asla soylemez (telefon gecmişinden biliyorum araştırmadığını) bu tip olumsuz şeylere karşı hep kayıtsızdır, benim sorunuma benimle birlikte cozum uretmez uretse de konuşmaz
ozellikle ailemin bana karşı yaptığı haksız bazı davranışları hic acımadan soyler ama beni şu şu konuda uzuyorsun dediğimde hep bir acıklaması vardır
şimdi diyeceksiniz ki neden evlendin.... inanın iki haftadır bunu ben de soruyorum ve o kadar uzgunum ki anlatamam. ikimiz de maneviyatına, duygularına duşkun, dunyaya farklı bakan insanlarız. aramız iyiyken cok iyiyiz. cok neşeli, esprili,iyi ki dediğim biri...ama bazı anlar var ki...
beni hala benimseyememiş gibi geliyor, yaşadığımız ailevi sorunlarda bile ben ailenle goruşmek istemiyorum deyip kestirip attı aileme karşı onu yien ben savundum ben acıkladım
şimdiye kadar kendisinden bir pul bile istemedim ama artık evliyiz eve bişey alınacağı zaman ben alıyorum, evet ondan beklemiyorum ama yine de sorması gerekmez mi? bazen onun da olmadığını biliyorum ama yine de ya canım bende de yok ama sen nasıl halledeceksin? dese mesela... en son yaşadığımız şeyi anlatayım. haftasonu nenem bizi davet etti, afedersiniz eve kebap soyleyelim birlikte yeriz dedi. kebapcı da yolumuzun ustundeydi. gecerken biz alalım dedim. eşim de yanımdaydı, odedim cıktık. aynı gun tv almıştık onun parası eksik cıkmıştı ben tamamladım kendi sormadı bile. neyse cıktık, ya tatlı da mı alsaydık dedim karşıdan karşıya geciyoduk tam, gozum de tam gormuyor moralim bozuk zaten. neyse onu da nenem ısmarlasın ben bugun battım zaten dedim şakayla karışık. alayım ben dedi ağzının ucuyla yok ya gecti artık boşver dedim. buna alındı, inanın neye alındı tam ben bilmiyorum. ben ondana parasının olmadığın bile bile bişey istemem ki aramızda bunların lafı neden oluyor şakaya vur gec işte hacı ben de culsuzum valla de gec....dunden beri benimle konuşmuyor. nenemin evinde ağzını bıcak acmadı. kadıncağız o kadar uzulmuş ki bugun beni aradı yavrum neyiniz vardı 40 senelik karı koca gibi olmuşsunuz yeni evli gibi değilsiniz diye...
boyle alınganlıkları daha once defalarca yaşadık annemden alınır, ablamdan alınır,i eve yardıma gelen abladan bile alınır... her seferinde kendimi, ya da başklaarını acıklamaya calışmaktan cok yoruldum. zaten artık o da benimle konuşmuyor. eksiden zora da olsa ağzından laf alırdım artık o da yok bi sorunumuz olduğunda tamam canım haklısın deyip geciştiriyor halbuki benim derdim haklı cıkmak değil.
yeni bir iş kurdu maddi sorunları var biliyorum ama devamlı alınganlık devamlı kusluk evlendiğimizden beri bir iyi bir kotuyuz artık ne yapacağımı bilmiyorum... konuşmayı denesem konuşacak bişey yok diyecek adım kadar eminim. zamanında ben veya ailem onu cok mu incittik cok mu gururunu kırdık? peki ben ne oalcağım...kendimi o kadar perişan hissediyorum ki kızlar lutfen beni bir de siz incitmeyin ancak sizce bize cift terapisinin cozumu olur mu?