Gece gece biraz canım sıkıldı, kiminle paylaşacağımı bilemedim burası geldi aklıma arkadaşlar
Eşim bir haftadır izinli. Ailemin yanına gitmek icin bi hafta bekledik, kimseyle goruşmedik yanlarına rahat gidebilelim diye. Cunku cok ozledim uzun suredir goremiyorum covidden dolayı.
Annemede 1 hafta once soyledim 1 hafta sonra geleceğiz diye. Yani bugun yarın geleceğimizi biliyor ama asla sormuyor bana ne zaman geliyorsunuz diye. Hadi onu gectim, bugun akşam artık eşimle hazırlık yaptık, kardeşime haber verdim yarın geleceğiz diye.
'Evi supurmedim, bi kac odanın temizliğı kaldı eniştemi oyala bi kac gun sonra gelin' dedi. Zaten gunler oncesinden gideceğimiz belli, ve zaten goreceğim 3 4 gun birşey. Cunku izin bitiyor. Ertesi gun yola cıksak bi kac gun icin gitmiş olacağız, herşeyi gectim ozledim ailemi yani.
Ne temizliği, olsun sizi gormeye geliyoruz desemde kardeşim ısrarla bi kac gun sonra gelin dedi.
Hassas donemdemiyim bilmiyorum ama o kadar kırıldım ki. Hazırladığım valizler odanin ortasinda kaldı. Inanilmaz uzuldum, acıkcası gitme hevesimde kırıldı..
Eşime bi kac gun sonra gidelim desem muhtemelen kızar cunku iznini bomboş hicbirşey yapmadan gecirdi benim yuzumden.
Gitme hevesim kalmadı, alınganlık mi yapıyorum sizce