5 yıllık evliyim 2 cocuğum var. Eşimle ayrılıp yeniden barıştık kv yaşıyoruz. Bebeğim var eşim asl yardım etmez.suan calışmıyor akşama kadar akşamdan sabaha kadar oyun oynar PC de. Cocuk uyuyor ses yapma dediğimde bile takmaz ses yapar bağıra bagira oynar. Sabah 8de kalkıyorum akşama kadar cay kahve icerler ailefek hepsinin hizmetlerini ediyoru 2 cocuğa bakıyorum ilaclarına kadar veriyorum. Evde kopek var onun pisliğini temizliyorum. Eşim işin ne soylenme diyor. 2 dk cocuğu tut dedigimde surat yapıyor. Odada sigara icme dediğimde yıllardır annem karismadi sen kimsin diyor annesinin yanında. Anneside hep oğlu haklı oyle der. Neyse bugun cok hastydim başım donuyordu. Annesi bı triplerde bilmesine rağmen nasılsın bile demedi. Eşim oyunoyuyordu cocuğa bak dedim surat yaptibende geldiğinde tamam gerejk yok dedim neyse uyudum kalktim cocuk uyuyunca nasıl oldun bile demedi annesiyle sohbet muhabbet. Cocuk kalkmış ağlamış gelmiş bana ağladı sustu haberin olsun sen nasıl oldun dedi cok kotuyum dedim gitti yine annesinin yanina. Sonra tartıştık noluyo sabahtan beri surat yapiyosun dedi hastayımhasta dedim bu evde hasta olmaya bile hakkım yok dedim. Yeter artık ben gidicem dedim. Ailemi aradım. Yarın gidiyorum. Oda icerde oyun oynuyor gule gule. Toplandığında gordu umrunda değilmiş oyle dedi gidicem dediğin an bitti dedim bende bana değer vermeyene ben hic vermem dedim. Normalde de benle oturmaz kalkmaz annesiyle oturur kalkar. Annesine gore hareket eder sizce haklı miyim