arkadaşlar bundan 1 yıl once bir kanalım yuzunden toplu para kazanmayı kaybetmek uzereydim. bugun yine aynısı başıma geldi. peki ne yapıyoruz da toplu para kazanmayı kaybetmiyoruz.

ayrı ayrı gmail hesapları acıp birbirine yonlendirmektense 1 ana kanal altına alt kanallar acın. bu şekilde butun kanallarınız icin gonderilen e-postalar tek emaile gonderileceği icin aksama yapması ya da gecikmesi cok cok zor bir ihtimal.

ikinci olarak kesinlikle bir akıllı telefon + 24 saat internete ihtiyacımız var. evde wifi var bu tamam ama dışarıda maillerin size ulaşması icin de bir internet paketiniz olsun. bu şekilde anında durumdan haberdar olabilirsiniz.

bir diğeri ise birden cok mail uygulaması kullanın. mesela hem gmail kullanıyorum hem de iphone'un kendi mail uygulamasını kullanıyorum. mail birine gec gelse de otekine erken geliyor. ikisine birden bildirimin gec gelmesi duşuk bi ihtimal.

uyurken mail geldi ne yapacağız diye soranlar olursa tek mail gelmiyor zaten arkadaşlar. 100 kanalınız bağlıysa o adsense hesabına hepsine teker teker gonderiliyor bu mailler. 1 dk icinde 100 mail sesine uyanamazsanız zaten kaybedin para kazanmayı.

toplu para kazanmadan kurtulmak icin ben bu yontemi kullanıyorum. 2 kez kurtuldum umarım bu olaya kurban gitmeyiz. sizler de bu şekilde toplu para kazanmadan kurtulabilirsiniz.

bu da bugune ait bir anım.