Herkeze selam ve gunaydınmı tunaydınmı olur ondan cubku az once kalktım
bilenler biliyor bu işte yeniyim bugun 9.gunun icine girdik ama bir kac şey paylaşmak istedim şimdi daha tecrubesizsin diyenlerde olabilr ama bunları denemek isteyenlerde olabilir şoyle 3 resimle konuya başlayayım

abone sayımı once kasmaya calşıtım ama 12 tane kasabildim ve sonra şunu duşundum boşa kasıyorum cunku bana benim konularımla ilgilenen aboneler gerek bunu nasıl bulabilirim diye duşunurken aklıma facebook geldi ve kanalımı facebookda dagıtmaya başladım diyelimki dizi paylaşımı yapıyoruz o sayfanın konularını buldum sallıyorum lost dizisi diyelim

facebook da lost yazıyorum ve cıkan en iyi uyeye sayip 5 sayfayı seciyorum ve once kanalımı sonrada bir videomu paylaşıyorum hem sayfaya yazıyorum hemde sayfanın gonderilerine yorum yapan kişilerin altına yanıt olarak yazıyorum her sayfada 5 reklam yaptım

abone sayım bu şekilde yukseldi ve bunu 3 gun once yapmaya başladım ve gayette başarılı bana gore tabi başarı her keze gore farklıdır. ve halen yukselmeye devam ediyor

sonra 4 hesp actım facebookda cunku bazıları ceza yiyor paylaşım cok yapınca bu işlemi yapmaya devam ettim ardından twiterde hesap actım yine lost dan ornek verelim onu yazıp arattım onla ilgili #Lost gibi yerlerde bunu yazıp ardından video mu koyup yayınladım bunu 100 kere tekrarala dım belli aralıklarla ve kaynak olarak youtubenin kendisini sectim orası yığınla kaynak hazine dolu bu video 3 yıl once paylaşılmış ama 2bin gosterimi gecememiş ve şuanda 3 gun icinde videomun gosterim sayısı

bide şuna acıklama getireyim etiket konusuna ben sadece video ile ilgili 4 etiket koydum ve hic bir acıklama yazmadım

yani buna gore izlenim kazanmadım
bide şuna dikkat ederim diyelimki youtube yi fransız ulkesi olarak kulanıyorsunuz fransız videolarının iceriginde değişime gitmedim sadece başlıklarına tek bir şey ekledim sonuna cince son video yazdım google onu cinceye cevirdim videonun sonuna bu kelimeyi ekledim malum orda insan sayısı fazla hem fransa hem cin izlemeye başlıyor ve her 5 dakikada bir bildirim geliyor şu yorum yaptı şu videonu paylaştı diye duşunun kac yıl oncesinin videosu 2bini gecememiş

sonra diger kurala uyuyorum

hangi ulkeye calışıyorsam ben hic yerli calışmadım diyelimki italyaya calışıyoruz bu siteden
Turkiye'de su anda saat kac, Turkiye icin zaman ve hava durumu bilgisi

italyanın saatini kontrol ediyorum genelde onlarda gece 3 veya 4 iken ben paylaşım yapıyorum yada onlarda sabah 9 veya 12 arası paylaşım yapıyorum aramada bugun veya son saatte cıksın diye şunu duşunuyorum ben onlrda gece iken paylaşım yaparım onlar sabah iş arası yada sabah kalkar oglen falan bakarlar diyorum bu işlem şuanda bende cok guzel işliyor bu verdigim video gibi sayfamda 17 tane video var ama onlar daha 10 bine yeni geldiler