Kızlar merhaba. Ablam adına bir dert danışmak istiyorum size. Ablam bu yıl ucretsiz izine cıktı cocuğu olduğu icin. Normalde hep calışıyordu. Binadakilerle pek muhatap olmuyordu. Samimi değildi ama bebek gormeye gelmişler ve sonra bir komşusuyla karşılıklı numarasını alıp vermişler. Nereden bilsin boyle surekli rahatsız edileceğini. Alt komşusu surekli bir şey istemek icin arıyormuş. Ozellikle bu hafta istisnasız her gun aramış. Ornek veriyorum pazartesi gunu alt komşusunun(X olsun adı) misafiri gelecekmiş aramış sizin evde muz var mı pastaya koyacağım da 2 tane verebilir misin? Bir de krem şanti istemiş uzerini suslemek icin. Saat de 12 idi, ben de bir şey oldu sanıp actım telefonu diyor. Vermiş utandığından gece gece. Salı gunu aramış ketcap var mı sen de 3 kaşık verir misin canım makarna salatasına koyacağım demiş. O da biz eve almıyoruz zararlı olduğu icin, maalesef yok deyip telefonu kapatmış. Bugun ise artık bardağı taşıran son damla olmuş. Şaşkınlıkla anlattı bize. Kadının cocuğunun bezi bitmiş, pazar gunu de butun marketler kapalıymış. Ablamdan istemiş hem de paketi ile birlikte. O da vermiş siz de alınca bize verin diye de soylemiş ustelik . Bugun yeğenimin bezi bitmiş aramış istemek icin. Alo X bebek beziniz var mı oğlumun kalmamış demiş. Diğer bezler yara yapıyor size verdiğimden lazım demiş. Kadın ne dese beğenirsiniz. Canım gecen aklıma geldi paketinizde 3 tane kalmıştı da ben getirecektim onu. Eşim dedi bu paketi geri gotur ver . Ben de dedim ki ayıp olur kullanılmış şeyi geri goturemeyiz. Şimdi kendi aldığımız da marka sizinkinden farklı, o yuzden getirmedim canım demiş. Yani baya verilen şeylerin uzerine yatmış bu komşu. O da bugun aradı anlattı uzuluyor. Beni kullanmaya calışıyor diyor. Kendisi de gecenlerde gittiğinde kadın bir bardak cay bile doldurup vermemiş. Yeğenimi goturmuş onun cocuğuyla oynasın diye. Hatta ben banyo yapacağım demiş, ablam da hemen kalkmış oyle deyince. Yani kadın cimri olmasına cimri ama ablamı somurmek istemesi bizi de uzdu. Ablam o geldiğinde ne yapacağını şaşıyormuş. Yani hicbir şeyi esirgemiyormuş. Ne yapmam gerekir diye size soruyor. Artık konuşmasın mı X kişisiyle? Fikirleriniz onemli, yazdıklarınızı okutacağım. Şimdiden teşekkur ederiz.