Malûm bugun babalar gunu ..babamı aradık acmadı annemle konuştuk tarlada falan dedi kaldiki babam pek onem vermez boyle şeylere..
Asıl konu kayınpederi aramadım

Yıllardır her işlerini ben halleder her yuklerini hafifletirim..diğer gelininden nefret eder(surekli kavga halindeler ve gelin onlara bir bardak suyunu layık gormez saygısız edepsiz bir kişiliktir ) ama doğum gununde sosyal medyadan falan evladım kızım d.gunun kutlu olsun mesajlarını atlamaz..
Bana gelince korona atlattık bir arayıp gecmiş olsun demedi,..eşim bacağını kırdı beni arayıp bişey ihtiyacın varmı demedi..(aile binasındayız ama onlar tokatta memlekette şu an)
Sadece işi duşunce arar işini soyler kapatır boyle olmasının sebebi tabiki k.v...cok kıskanc ve bencil bir kişilik bana az yakın davransa k.p elinden gelen fitneyi ardına koymaz...kendi kızına bağırmıştı k.p. gecen kış kaynana hemen başladı kavgaya..elin kızıyla duzgun konuşuyorsun kendi kızına kotu davranıyorsun falan diye...(elin kızı benim diğer gelin icin asla boyle bir karşılaştırma yapmaz cunku o kıymetli oğlunun karısı )bu kadar şirnet...buyuk kaynıma kızar babası mesela (hayırsız evlat olmakla suclar ki oyle)ona laf ettirmez bir kez evi terk etti bu yuzden ablasına gitti birkac gun..zorla getirdi eşim..k.p. az bizi ovecek olsa hemen diğer oğluna pay cıkarır ...cok mikrop bir kadın ...
Neyse sonucta aramadım k.v.şimdi daha cok doldursun kocasını daha cok sinirlensin bana kendi kendine...ah o cok lazımlarmış gibi tavırlar sergilemeleri yokmu zaten....
Bu daha başlangıc ...bayramda tokata gitmeyeceğim mesela..diğer oğulları yanlarında ve kurbanda hicbirşeye surmez elini... hep eşimle biz yaparız o ve karısı izler ..ya başları ağrır ya rahatsızlanırlar ya sıcak carpar bir şekilde etle uğraşmaz et pişip masaya konana kadar odalarına cekilirler....nasılsa anası arkasında .biz herşeyi hallettiğimiz icin onlar goze batmıyor du .. şimdi yesinler birbirlerini ..
eşim de bozuluyor ama artık bana laf geciremez durumda ...tatil ayarla haziranda dedim tmm hallederiz deyip salladı izin almadı..şimdide fiyatlar ucuk diyor...tatil yoksa koyde yok diye surat yaptım mecbur kabul etti..(babasından cok korkar bir dediğini iki etmez asla hayır diyemez)
Ama madem beni kaale alıp tatil ayarlamadı koyde gitmeyecek babasındanda bir ton laf yiyecek beter olsun
Bundan sonra boyle..