Merhaba arkadaşlar
Bir gun buraya boyle bir konu acabileceğimi duşunmezdim ama icinden cıkamıyorum yaşadiklarimin anneme herseyimi anlatamiyorum yakin arkadaslarima anlattigimda isler farkli yere gidiyor neyse konuya gireyim uzun tutacagim ama ancak boyle anlasilabilecegini duşunuyorum
8 yillik evliyim 3 yasinda kizim var
Cok dengeli bir evliliğim yok mutluysak cok mutlu disaridan imrenilecek kadar ama kavga edince de dibi goruyoruz. Esimle ikimiz de baskin karakterleriz bir karar alinacagi zaman vs
Basindan beri bir mucadelemiz bitmedi esimdir diye idare edeyim veya ufak seyleri buyutmeyeyim tavrinda olamadik
Ve evliligimizi yiprattik 24 yasinda evlendim donem donem kayinvalidemden kaynaklanan problemler yasadik vs ben cok bunaldigimda ve siddetli kavga ettigimizde annemlere gittim ve kavga ettikce sınır bilmeden bosanma konusu cok acildi cunku konu lackalasti artik ne oldu bosanacakmisin diye rest cekilmeye baslandi
Esimi disardan herkes sakin efendi bulur ama ofke problemi var kavga aninda sesini cok yukseltir bende karsilik verirsem ustume yuruduğu de oldu
Ben yediremiyorum bu durumu ozur zor diliyor anlatiyorum anliyor sonra bir daha olmayacak diye soz veriyor normale donuyoruz ama ben aslinda hic bir yasanani unutmuyorum
3 yasinda kizim var isten ayrıldım kizima bakiyorum ama zorlaniyorum donem donem tukenmiş hissediyorum tek başıma arti pandemi ondan da elinden geldiğince yardim istiyorum doğal olarak ama rahatina duşkun ve evden calistiginda işi olduğunda cok gergin cocuğa bağırıyor ben birsey soylersem ani tepki veriyor vs
Bayramin ikinci gunu calismasi gerekiyordu kizima da soz verdik dondurma yemeye gidecegiz diye esim kizim gitmesin diye kapiyi kilitledi benim calismam uzun surer vs dedi bende yemek yapacağım kizim da durmuyor yanina gittim ne zaman biter bize de soyle ona gore bende islerimi ayarliyim dedim kizimda bilgisayarina gitti falan
Bir anda bagirdi sabret iste herkes calisiyor ne var bilmem ne bende dedim yemek yapicam disari cikicaz soramazmiyim bu ne yani
Soylendi ia arkadaslarida calisiyormus onlarin karilari cocuğu da birşey demiyorlar var siz benim basimdan gitmiyorsunuz
Agrima gitti milletin karisini ornek gosteriyor nankor falan dedim bende soylendim kizimi da qlip odasina gittim
Arkamdan geldi ustume yurudu ayagima basti kufur etti senin agzna.. diye yazarken utaniyorum bu kufuru bir daha etmişti
O kadar kotu oldum ki bayram bayram hic haketmedim cok sinirlendim ciktim kizimi da alip parka gitik eve geldim sonra tabi sokaga cikma yasagi var kapatmis odaya kendini calışıyor hic konusmadik ertesi gun ozur diledi nasil yaptım diye yerin dibine girdim vs
Ama ben tiksindim artik ondan gozum gorsun istemiyorum anneme gideyim diyorum ama ona da herseyi anlatmak istemiyorum rahatsizliklari var uzmek istemiyorum
Ofke problemini kabul etti kendimden nefret ettim dedi ama icim soğumuyor biz konusmuyoruz kizim da etkilendi anne kavga etmeyin diyor uzuluyor
Bir tarafım boşanmak istiyor bitsin bir daha gorme onu diyor ama kizim var babaya duşkun ve aileler oğrense herkes şaşırır kabullenmez
Ne yapacağımı bilemiyorum bu saygisiz evliligi bitirmelimiyim??