Kayinvalidemle anlasamiyorum!
O cok diktator dedigim dedik biri
Hayati boyunca hep yalniz buyutmus cocuklarini esi yurtdisinda o turkiyede yasamis. Sonrada kayinbabam rahmetli olmus…
6 senelik evliyim ve bastan beri istedigi onun dedigi zaman yemek yensin onun dedigi zaman biryere gidilsin onun dedigi sekilde yatirim yapilsin.
Yanlis anlasilmasin birazcik bilgili olsa bagzi seylerde tamam var bir bildigi dersin. Ama yok. Hersey ayip hersey gunah. 1985lerde takili kalmis kafa…
Para hic harcanmasin bebegimin cocuk odasina bile gerek yokmus pusete gerek yokmus…onunda zamaninda olmamis gorumcemde almamis yapmamis. Bebek olmadan full time oglu calisiyorsa bende calisiyodum. Yani bu eve bende para getiriyorum! Ev hanimi olsam bile bence ev hanimlarininda soz hakki var ve olmali!! Sirf oglunun parasi dusunuyor denmesin diye acikliyorum bunu!
surekli bir para para para dilinde…
Cok konusur beni hic konusturmaz mesela
ben daha sakin daha sessiz biriyim bisey demeden 10 kere dusunurum. Bir adim atmadan 10kere arastiririm. Herseyi arastiririm bebek hakkinda…alacaklarim hakkinda…ve sonunda butcemize veya aile yapimiza uygunu yaparim tabi ki esimle istisare ettikten sonra…
beni bastan beri yonetmeye calisti! Ben buna izin vermedim! O benim ustume geldikce benim adima kararlar verdikce ben mesafe koydum. O bunalttikca uzaklastim cunku benim huyum bu ben tartismam uzaklasirim kim olursa olsun.
Ama her zaman gorevimi yaptim doktor mu en iyisini arastirdim goturdum. Alisverismi hep biz yapiyoruz.resmi dairede isimi var hep ben yaptim yapiyorum…
rahatsiz oldugum su:
benim yuzume bakmiyo konusurken. Bana soz hakki vermek istemiyo resmen. Bana bisey soruyo ben 2 kelime soyledikten sonra lafa giriyo.
Ben yemek gonderiyorum ogluna elinize saglik diyo.
Daha henuz konusamayan kizima soruyo bagzi seyleri benden cevap bekliyo ama asla bana sormuyo.
Komsusu bana gelecekmis kendine gore ayarliyo bana su gun olur mu demiyo az once yine Sordum bilmiyorum
bunlar ne demek oluyo?
Ben cok geriliyorum!
esimin annesi degilde arkadasim olsa gorusmem o kadar sinir oluyorum bu hareketlere.
ne yapmam gerekiyo?
bana lutfen yardimci olun bu kadin beni sinir hastasi edecek