Bir konuda size danışmak istiyorum. Bizim bi ortam var herkesle aram hemen hemen iyidir. Yani elimden geldiğince selam veririm, konuşurum. Bu ortama yeni biri geldi başlarda selam veriyordum ,hÂl hatır soruyordum baktım karşı tarafta bir adım goremeyince kendimi geri cektim. Bir daha onunla konuşmayacağım diye. Bunun bir arkadaşı var onunla aramız iyi ,konuşuruz ,goruşuruz. Onunla samimi olduk diye mi tavır yaptı bilmiyorum aklıma başka bir şey gelmiyor. O kıza da sordum senin arkadaş niye boyle yapıyor ,benim hakkımda sana bir şey dedi mi dedim. Yok ,dedi .
Kızlar şimdi surekli yuz yuzeyiz ister istemez kafaya takıyorum. Benim konuştuğum ,sevdiğim kişiler onun yanındaysa yanlarına gidemiyorum mesela boyle olumsuzluklar oluyor. Hoş gitsem de ne yapıyo ediyo onları topluyor başka yere goturuyor. Yani dışlanmış hissediyorum o hissi veriyor. Cok kotu hissediyorum. Aynı ortamda olmazsak umursamazdım ama konuştuğumuz kişiler ortak olunca durum boyle oluyor. Ben baskın biri değilim yani konuşurum evet ama insanları kendime cok da cekemem. Ortada neden olduğunu bile bilmeden bir gerginlik yaşatıyor.
Mesela yanımda biri var geliyor onla konuşuyor beni gormemezliğe vuruyor vs...
Ne yapmalıyım sizce?
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Eve bir gun davet etmeyi de duşundum ama değmez diyorum cunku ben bunu hak edecek bişi yapmadım.
Direkt yuzune sormak da aklıma geldi niye boyle yapıyosun diye ? Ama bunu da yapmak istemiyorum. Cunku ne oncesinde ne sonrasında hic bir samimiyetimiz yoktu zaten. Evet tavsiye verin lutfen ...