mart ayının sonlarına doğru acmış olduğum youtube kanalım gunler gectikce daha fazla cevreye ve kitleye hitap etmeye başladı ilk başta hic bir bilgim yoktu montaj program v.s halada bir bilgim yok aslında mikrofon ve video ses uyumunu bile denk getiremiyorum o derece cahilim yani anlıcanız. ve o kdar kotu bir bilgisayarım varki cok eski 1gb ekran kartı ve 2 gb ram siz duşunun programları bile acarken donuyor. buna ragmen pes etmedim cunku korona yuzunden işimi belli sure kaybettim ve gelirim hic yoktu bende duşundum acaba ne iş yapabilirim diye youtube geldi aklıma sonra biraz araştırdım iyi kotu cıktım bir yola. gelirim coğaldı bir kac gunde. ilk gunler 5-10 lira kazanırken son bir kac gundur 85 70 arasında kazanmaya başladım. bende anlamadım nasıl bu şekilde oldu ama gidiyoruz artık diyelim. ilk hedefim bir araba ama oncesin bir bilgisayar almak istiyorum sonra gerisi gelir herhalde gelişmeleri size yazarım buradan. bir hedefiniz olsun ve asla pes etmeyin
bunları size motivasyon olsun diye yazıyorum ozel mesaj atarak kanalımın ismini sormayın lutfen.
herhangi size verilecek teknik bir taktik yada bilgimde yok malesef