annem ve ablamdan kimseden fayda yok diye laf işitiyorum. 5 yaşında sorunlu bir yiğenim var, anne babası ayrı, yiğenim aşırı kufrediyor ve yerinde durmuyor, bağırarak konuşuyor, annesine vuruyor vs. vs. yiğenime annem babam ve ablam bakıyor. babasına da haftada 2 gun gidiyor.
ben 8 aylık evliyim, aynı zamanda okuyorum, ev işleri vs. evde hic yapmadığımdan dolayı zorlanıyorum. kendi halimde olmayı, sessizliği seviyorum. bir de kronik baş ağrısı var. arkadaşım vs. hic yok. belki normal değil ama bu durumdan rahatsız değilim, seviyorum yani. ama kendi kendime de dertlerim cok, dersleri cok kafaya takıyorum, işe girmediğim icin kafaya takıyorum. eşimle bazen sorunlar oluyor. neden soyledim beni dertsiz sanıyorlar, cok mutlu, rahat bir hayatım var olarak goruyorlar. bende kendi capımda mutsuz oluyorum, depresif oluyorum.
neyse konum şu ki evlerimiz birbirine yakın. bazen yiğenim durmadığında aldığım zamanlarda oldu. ama bu 3-4 haftadır almadım. baya zaman gecti ve ailem benim almamı da istiyor bazen. onlarda haklıdır diye duşunuyorum. bugun ablam ve yiğenim geldiler dedim ki evlendim, kactım hala kurtulamadım diye. ablam da babamı aradı ve gittiler. ablam her gun arıyor dert anlatıyor bir saat. bazen acmıyorum gercekten bunalıyorum. acmasam bile ısrarcı kac kere arar. 3 gun acmasam yine arar. ablama karşı ısınamıyorum, eski yaşananlar da var bu yuzden tavırlarım boyle
o ise cok unutkan umursamaz biri ama ben umursuyorum benim ablamla aram hic iyi olmadı.
annemle babama uzuluyorum, bugun babamı arayınca geldi. babamı da bitkin halde gorunce gittikten sonra cok ağladım. kendimi de sucladım ama bende buyum diyorum yapamıyorum icimden gelmiyor. bu arada yiğenimle de evlenmeden once ilgilenirdim o yuzden bana duşkun. beni istiyor, bana daha saygılı bile olsa bir laf soylediğimde bana da saldırgan tavırla evde koltukların ustune cıkıp yastıkları atabiliyor. bağırıyor. pedagog ile de daha yeni goruşecekler ama davranış bozukluğu cok var nasıl olacak bilmiyorum.