Selamlar . Biliyosunuz kvlerle goruşmuyorum. Evimde istemediğimi acıkca belli ettim yaklaşık 1 sene oldu hatta gecti. Aynı binadayiz. Evimden cıkmıyolardı. Kışın bura sıcakmış yazın serinmiş. Cocuklar uyusa tv izlemeye gelirlerdi. Ders calısmaya gelirlerdi.birgun kendi halime kalmama fırsat ,izin vermezlerdi. herşeyime karışırlardı tv bile izleyemezdim. Hic iyi niyetlide değillerdi laf sokmalar, arkamdan ettikleri kufurleri bizzat duydum ayrica her geldiklerinde krize giriyodum artık cunku saat vs farketmez herr kafalarına estiğinde (gunde 5-6 kere) ve artık mesafe koydum.

Neyse gecenlerde piknik dediler gittik. Daha kahvaltı sofrasında başladı. Gorumce herkese cay koydu birtek benim bardağım onumde boştu. Enişteleri vs herkesin onunde " herkese cay vaar şakire cay yok" diyip kahkaha attı. Neyse eşim o an yemeden sofradan kalkıp eve girdi ama ortamı bozmamak icin gitmedik ve tavırda almadım. Kv surekli eşime yapışıp beni kıskandırmaya calışır gibiydi.

Neyse gelelim asıl konuya. Oğlumun doğum gunuydu. Biz her sene eşim ve ben oğlumla kutlarız. Bunlar her sene beraber kutlamak ister ama ben kabul etmiyordum. Neyse dun gitmişler pasta almışlar ablalarını vs cağırmışlar.

Banada sende birşeyler yap, akşam beraber kutluycaz dediler. Benim kafa attı. Emrivaki nedir bu yani şimdi. Ben dun annemlere gidecektim ona bile gitmedim hasta gibiyim boğazlarım ağrıyor. Nitekim onların yanına da gitmedim. Eşim cok ısrar etti ama gitmedim. Oğlum ordaydı coluk cocuk kutladılar eğlenmişler.

kv geldi kapıda, gorumcede merdivende dinliyo" sen niye gelmedin, senin cocugunun doğum gunuydu, halası yapmak istedi ne oldu sanki ,dun ağlıyomuşsun sesini duymuşlar( oyle bişey yok nerden uyduruyolarsa, kendilerini nimetten saymışlar onlar icin ağlıycam heralde, gayette eşimle şakalaşıp oturduk başbaşa) Senin başka karın ağrın var sen herşeyi kıskanıyosun(2,3 kere tekrarladı) bizim icimize karışmıyosun. ben kışın bikere evine geldim istemedin bu evde benim oğlanda sende gelinimsin. Sen iyi bi otur duşun ' filan dedi.
Bende ev sizin zaten ben birşey yapmıyorm hastaydm gelmedim sizi istemesem gecen gelmezdim daha 2 gun once beraberdik, dun gidecektim kendi aileme bile gitmedim ben dedim. Evi ben mezaramı goturcem evi napayım dedi. Bu olay bahane işte bilerek dokulmek icin fırsat kolluyorlar

Eşimede aynı şeyleri soylemiş hatta kusmuş beni savunduğu icin. Benim ev sizin zaten dediğimi filanda soylemiş hemen.

Bende eşime acıkca belirttim onlar her zırt dediğinde bu evde olmak istiyor ben istemiyorum huzurum kacıyo her an her dakika onlar gelecek diye dedim. Bugune kadar rahattık bak gene huzur kacırdılar
.İstiyolarsa ben alıp cocuklarımı gidicem alsınlar otursunlar yeter dedim. Babamları arıyorum eşyalarımı topluyorum dedim bırakmadı eşim. Aman kapat gitsin boş boş şeyler boşver dedi. Keşke dun gitseydin vs dedi...

Kızlar haksız mıyım. Benim ailemi inanın 1 saat istemezler. Nefret ediyolar ailemdende bendende. Kv bundan bi kac sene once daha yeni evliyken, benim ailem gelirse evine sokmayacağını kovacağını vs soyleyerek tehtit etti. Unutamıyorum bunları . Şimdi gelse bişey diyemez ama zamanında yaptı bunları. Ben bıktım yıldım artık. Daha o kadar şey yaşadım ki ailem gelse zehir ettiler o iki kızıyla. Ortada hicbişey olmasada hep beni uzmek rahatsiz etmek icin uğraştılar.

Yapamıyorum madem oyle onlarda gelmesin kimse bana karışmasın oyle değil mi. Fitne fesattan başka hicbişey bilmiyorlar. napmalıyım bilmiyorum artık. Haftaya gidip bi kac gun ailemde kalicam.. uzun oldu kusura bakmayın lutfen . Nasıl davranmalıyım bi akıl verin ..