Merhaba. 1 senelik evliyim. Esimle aramız genel olarak cok iyidir her anlamda. Ama uyuşamadığımız da cok konu var. Mutluyum diye goz ardı ettigim seyler artık boyunu aşmaya başladı diyebilirim. Birkac ornek vereyim.
1- duğun gunu yağmur bastırdığından dış cekimim iptal oldu. Bende duğunden sonra yapalım dedim yapmadı kavga ettik yeni evliyken. Bende bunun uzerine hamile kalırsam bari o zaman cekim yaparız dedim. Ona da olumlu bakmadı hic sevmiyor boyle şeyleri. Icimde kalmış birseyi telafi etme cabası hic yok. Bu beni cidden cok uzuyor.
2-Cimri değildir eli cok acık kıyafet veya ihtiyacım olan seyleri alayım diye ihtiyacımın fazlasi para verir.
Ama bazi konularda da bunun tam tersi davranıyor. Orneğin ev alacağız elimizdeki para manzaralı, ici sıfır yapılmış guzel ferah bir eve yetiyor. Ama esim binalarla ic ice, ici tadilat gereken evleri tercih ediyor para artsın diye. Ev bir kere alınıyor ya.
Sizce neden eşim bir kere yapılacak olan seylere deger vermiyor. Paramız onada yetiyor diyorum ben o evde omur boyu yaşayacaksam istediğim gibi olsun diyorum.
Artık bana mı yoksa kendisine mi deger vermiyor anlayamıyorum.
Ben ona kıyafet almazsam kendisine 1 corap almıyor. Yaşam kalitesi 0 sanki calışmak icin gelmis dunyaya. Insan calıştığının karşılığını almak istemez mi ???
Yanlış mı duşunuyorum? Bu sorunlarımı nasıl halledebilirim fikirlerinizi bekliyorum?
Sinek kucuktur ama mide bulandırır diyorlar. Bu sorun benden veya ondan mı kaynaklanıyor cozmem lazım bu durumu. Hamilelik duşunuyorum birde cocuk yaparsam donulmez yola girmek istemiyorum....
Her yoruma acığım