Merhaba hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir.Lafı cok uzatmadan konuya gireceğim.
Oncelikle bircoğunuzdan yaşca kucuğum ve tecrubelerinize ihtiyacım var o yuzden gercekten tecrubesi olan veya bu tarz şeyler yaşamış kişiler cevap verirse sevinirim.
Erkek arkadaşımla 2.yılımıza doğru gidiyoruz.Bilenler bilir cok şiddetli bir gecimsizlik yaşıyorduk.Hatalarımı bir turlu aşamıyordu falan cok şukur artık aştık fakat şimdide sorun olan şey hani bazen sevgilinize bir konu icin cok ısrar edersiniz,uzattıkca uzatırsınız ya yani ben boyle yapıyorum bazen..Sorun buymuş şimdide ve ben artık ilişkimiz icin endişe duyuyorum.Yani bu neden sorun oluyor bilmiyorum ama geleceğimiz icin endişe duyuyorum ve onceden ilgili olan, romantik olan,ağladığımda dayanamayan adam artık beni umursamıyor,onemsemiyor,değer gostermiyor,sevdiğini belli etmiyor ve beni cok değersiz hissettiriyor.
Kendimi değersiz hissettiğim bir ilişki ve endişe duymaya başladım.Ağladığım zaman umursamıyor bile.Onceden uzulurdu şimdi ise alışkınmış gibi davranıyor.Cok kaba davranıyor bazen.Sesini yukseltiyor ben ona bana bağırmayacaksın bir daha boyle bir hakkın yok dedikce bazen ara ara sinirlendiği zaman bağırıyor….
Sizce aşılır mı bu sorun?