Sevgili kk uyeleri oncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda gorumcelerimlede keza oyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma guzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en guzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi cağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı cok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek onemli değil ama bir insan icin ozenmek var ki ozen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime guveniyorum eşimde bunu surekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve surekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı unv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hicbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni overek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize gecemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kac defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye gorumcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹