Merhaba herkese ,

3 yıldır anksiyete ıcın ilac kullanıyorum , gecen sene de beynıme pıhtı attı ve gecıcı hafıza kaybı ve sağ kolumda da gecıcı felc oldu.Hafızam ve konusmamla ile ilgili sorun 2 gune gecti , kolum ise 1 gunde gecti.Kan sulandırıcılar kullanıyorum ve beynime pıhtı atmasının sebebı icin genetık testler sonucunda ''Sistemik Lupus'' teşhisi koyuldu.Bununla da ilgili ilac kullanıyorum.
Ama son zamanlarda benı en cok yoran ; sık sık yasadıgım devaju hali oldu. Sanki ben bunu yasadım daha once ya da sımdı boyle olacak biliyorum diyorum.
Bazen yasadıklarım sankı gercek degılmıs gibi hissediyorum.Sanki dısardan ızleyen bir goz gibiyim.3 ay once bosandım. Bazen sankı gercek degıl gibi geliyor bır cok sey. O anda midem bulanıyor , basım donuyor.
Sonra kendımı sakınlestırıyorum.Ben bu kadar hassas olmamın bedelini mi oduyorum, neden cırpınıp duruyorum sureklı aynı yerde bilmiyorum.
Benim gibi olan var mı?Ya da onerisi tavsiyesi olan..
Psikiyatrıst ilac vermıstı,ilacımı kullanıyorum.Gunde toplamda 6 tane ilac ıcıyorum ve muhtemelen de omur boyu devam edecek.
Ama bu gerceklıkten uzaklasma hali, ya da dejavu hali beni cok yoruyor