Merhaba herkese,
Bugun 2.5 yaşındaki oğlumu ilk defa oyun grubuna goturdum. Ama o kadar tedirgin, urkek davrandı ki. Evde neşeli neşeli ya da benim yanındayken bıcır bıcır konuşan cocuk, duruşu bile değişti. Cok uzuldum o haline. Oğretmenleri gel diyorlar benimki bakıyor sonra elinden tutup goturuyorlar. Ders sonunda şarkı soylediler el cırparak benimki epey korktu yine sesten.
Erken doğum olmuştu ve biraz yavaş, sakin ve cekingen bir cocuk. Tanıdığı bildiği yerlerde normal davranıyor ama ilk defa bir yere gidince cok tedirgin davranıyor. Pandemiden dolayı karı-koca biraz pimpirikli olduğumuz icin dışarı pek cıkarmadık yani kalabalık bir insan ortamı cok gormedi oğlum. Ben elimden geldiğince markette ya da dışarda vs birileriyle iletişime gecirmeye calışıyorum onu. Ben varken yanında bu kadar sakin değil ama ben yokken yanında kreşte falan ezilecek gibi.
Kendimi de suclamaya başladım ben mi bir konuda eksiğim diye. Diğer cocuklar gayet ordan oraya saldırıyorlardı, ozguvenlilerdi. Pandemiden dolayı mı boyle olduk nedir bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl? Ne yapmalıyım sizce? Oyun grubunda kapıdan mudahale etmedim pek, arada seslenip destek oldum. Boyle bir şey yaşayıp cozen var mı? Yardımcı olun lutfen sabahtan beri cok uzgunum.