şimdi hanımlar ben annem kardeşim beraber yaşıyoruz.babam rahmetli oldu 13 sene once.
kardeşim o zaman 10 yaşındaydı.o yaşına rağmen olgun karşıladı.hic ağlama yada psikolojik bir sıkıntı gormedik bu konuda.
neyse annem zaman icinde buyuttu onu fakat tum erkeklerin parazitliğini caresizliğini eleştirirken kendide parazit gibi bir erkek yetiştirmiş oldu. beni de aşağılamaktan zevk aldığı bir kadın olarak.yani karşı olduğu herşeyi yaptı diyelim cocuk yetiştirmek uzerine.
annemin kardeşimi narsist bir parazit gibi yetiştirmesi yuzunden beni tanımaz saygısızdır hatta benle kavga edip beni kovmanın yolunu arar. ben calışıyorum. o lisans mezunu ufak sureli iş varsa calışıyor yoksa issiz
annemin dul yetim maaşı yetmiyor iş seciyor.kısıtlı imkan icinde.annem şimdi hic mutlu değil onuda beğenmiyor ama bana soylediği gibi soylemiyor. soyledim uyardım diyor. konunun bu kısmı boyle kalsın.
annem cocukluğunda genc kızlığında dedemden dayak yemiş anlata anlata beynimize kazıdı.
babam olene kadar kardeşim pek bilmez babamın sulaleyi aşağılaya aşağılaya bi hal olurdu bana.
babamın vefatında en cok o yıprandı antidepresan kullanıyor. tek bitane. eskiden duzensiz kullandığı icin dozu 75mg iken 150 mg cıktı.
psikiyatr a sadece ilac yazdırmaya gidiyor.psikoloğa gitmek istemiyor.oyle başağrısı hapı gibi senelerdir icip duruyor.hastalığında değişen bişey vardır ilac değiştirir dr dedim ama ikna olmuyor.
uzattım ama aşağıya ornek olay yazmak istiyorum.sozde major depresyon teşhisi ile senelerdir aynı hapta.ayrıca hapıda oyle aniden kesilecek gibi değil.uyuşturucu gibi baya baya hasta edecek kadar yoksunluk belirtisi oluyor.forumda psikolog yada o tarz mesleği olan annesi boyle durumda olan uyelerimizden hangi psikolojik hastalıklara benziyor yorumlarınızı bekliyorum.
ornek olay:
şimdi annem surekli duzenden dert yanar hep bizi suclar.kardeşimin işsiz olup oğlene kadar yatması ve hizmetci gibi ondan hizmet beklemesi de psikolojik olarak yıpratıyor annemi.
ben erzak dolabını duzelttim mesela duzenli şekilde. yarım kalan bakliyatlarıda.fakat annem ustune bana başka bakliyat aldırıp yaptığım duzeni bozarak bana işime karışma diyor.bakliyat dolabı doluluktan yarımkalan yada doldurduğu bakliyatlar kurtlanıyor kelebek oluyor.hicbir şeyi temizlemiyorsun diyor.halbuki uyardım ve karşma dedi.
2. durum buzdolabına yığar icindekiler curur atmaz. ben attı mı kızar bana.ben yiyeceğim onları der yemez daha beter olur. ben iyice pislik olmadan atıyorum cope hep bu konuda kavga ettik.ayrıca pazarlıkları tıkınca buzdolabına once kalan yiyecekleri bulamadığımız icinde curuyor.
ben cok duzenli olduğumu idda etmiyorum.fakat annemin yaptıkları yuzunden beni aşağılamasından yıldım.