Merhaba hanımlar
Kaynımın bir kız arkadaşı var ikiside 18 yaşındalar daha kucukler benim kaynanam bu kızcağıza beni cekiştirmiş "burnu cok havada,kendini beğenmiş,kendini sevdirmek kendi elinde"kızda tabi ki ağzına gore laf veriyor bunları goren eşim başlıyor konuşmaya ve yakında bizi kaybedeceğini soyluyor annesine ertesi gun kaynanam benden ozur dilemeye geldi annemin evine mahcup bir şekilde,olayı fazla uzatmadım kabul ettim ozurunu şu an mesafeliyim icim buz dolabı gibi bu olayın ustunden baya zaman gecti.Biz eşimle şehir dışındayız bu olay izinde olduğumuz zaman yaşandı.
Biz tekrar izine geldik gittik kaynım konuşmuyor ikimizlede olayın bizimle bir ilgisi yokken boyle olması beni baya uzdu en azından abisiyle konuşsaydı senede iki defa ancak goruyoruz sonucta birbirimizi.Giderken kaynım gule gule bile demedi eşim kardeşine hadi x Allah'a emanet ol dedi sende abi dedi onun dışında hic bir şey olmadı.Gorumceme deseniz hic yaklaşamıyorum gelirken bir saat hediye aldım verdim hoşuna gitti sevindi onun dışında suratları hic gulmuyor ben ne yapıyorum gercekten hic anlayamıyorum,abisinin kız arkadaşıyla iyi anlaşıyorlar goruşuyorlar konuşuyorlar demekki beni sevmedi diyorum hikayelerime,durumlarıma bile bakmıyor Arada mesaj atmıştım acaba beni mi soğuk buluyor ben yaklaşayım diye halini hatırını sormak icin,kısa konuşmalar onun dışında hic beni arayıp mesaj atmıyor.Kaynanam normal zaten genel olarak herkese yaranmaya calışan bir tiptir.Yapmacık.Canım gelinim diyor mesela ama o samimiyetsizliği alırsınız ya birinden o şekilde.
Ne yapayım size soruyorum ? Zaten senede iki defa goruşuyoruz kendisi bu şekilde canım,aşkım diye politika cevirirken bende mi oyle yapsam?
Yoksa mesafeli mi olayım ?
şimdiden teşekkur ederim yorumlarınıza