Arkadaşlar ben beş yıla yakın bir suredir evliyim. Bir cocuğum var eşim ile gorucu usulu evlendik ama eşimi seviyorum iyi yurekli temiz bir insan neyse eşim ev aldı aile apart. Oturmak istemedi aile apartmanında da dairesi var ama annesi ve babası oturuyor ust katta kaynımlar oturuyor annesi beni başta cok beğenerek istedi ama evlendikten sonra hep ayırdı neyse uzatmicam fazla diğer gelini on beş yıllık ona cok kotuluk etmiş herkes oyle diyor ama ben hic gormedim onu hep ayrı tutar kaynıma da bize hep ayrımcılık yapıyor o kadar belliki her konuda ayırır bizi onlar bizden hep onde kaynım hep karşı gelir ona af edersiniz ağzında yapsa kıymetlisi o.. Eşimin hic değeri yok keza benim ve cocuğumunda oyle şimdi kaynanam memlekette evi var benim aileminde evi var aralarında 1 saat yol var kaynanam yaz in geldi kendi evine bende annemlere her sene olduğu gibi beni hic cağırmaz sadece arar sorar o kadar hic kızım gel alayım demez desende ağız ucu ile ama diğer gelini ve oğlu gitse dunyalar onun olur ve bu benim zoruma gidiyor bir kere cağırsa ne olur sanki sorum şu az once yine aradı sadece nasılsın havalar burda cok sıcak işte hamur kestim tum odalara serdim yer yapıyor ben gitmim diye zaten asla istenmediği yere gitmem diyorki normalde yarın oraya doğru gelecektim hava sıcak falan.. Bana hep aynı şeyi yapıyor benimde psikolojim bozuldu normalde beni herkes beğenir acaba diyorum beni beğenmiyor insanlara gostermek mi istemiyor diye duşunmeye başladım kızlar annemi in babamın yanında cok mutluyum ama bu kadın boyle yapınca cok uzuldum anneme dedim ki anne ben cirkin miyim de beni davet etmiyor gelinim gotureyim diye dedim annem de sacmalama dedi kızdı baya sonra eşimi aradım bak boyle boyle dedi bana diye oda uzulme bırak cağırmazsa cağırmasın dedi kızlar siz olsanız ne yapardınız kaynananıza bu durumu yansıtır mıydınız yoksa ne gibi tavır alırdınız