Merhaba bugun başıma hayatımda asla yapamam dediğim bişey başıma geldi.
Babam 65 yaşında ve kız kardeşim var 23 yaşında. Annemi kaybedeli 10 yıl oldu.babam hic bir zaman ailesine duşkun biri olmadı zamanında annemi aldattı kuma getirdi ustune hemde hic bir sorun yokken.
Fabrika ortaklığı vardı batırdı, alkol icmiş defalarca annemi dovmuş sokağa atmış,kumar oynamış borcları hep annem eski zamanda dantel orerek odemiş...
Ben 3 yıldır evliyim babam ve kardeşimle aynı şehirde fakat 45 dk(arabayla ) vasıta ile 1.bucuk saat fazla bile olabilir mesafede oturuyoruz eşimle ev alıp oyle evlendik kredi oduyoruz.
Kardeşimin zihinsel engeli var fakat ağır değil acıkcası okuma yazma sorunu var telaffuz de zorlanma ama o yuzden rapor alınıp rehabitasyona vs gondermiştim zamanında Annem oldukten sonra annem oldukten sonra tum bakımları herseyleri bana aitti kardeşim ozaman 13 yaşında ben ise 18 yaşındaydım universite kazanma rağmen yine maddi sıkıntı ya girmiştik babam dan dolayı gidememistim
Anneme oyle eziyetler cektirmiş ki herkes anlatır ben ve kardeşim gec dogmayiz oyuzden cok yaş farkı var annem ve babamla aramda hic bir zaman kafamız uymadı ben araştırıp anlatırım herşeyi babam hep s.ctigimdan ogrenmicem deyip kendi bildiğini okur en sonunda benim dediğime gelir
Annem oldukten sonra Att kazanmış ve babam evlenmicem dedi diye okula gidememistim cunku kardeşim daha agirdi durumu ozamanlar şukur şuan cok iyi mesela telefon kullanabiliyor topluma cıkabiliyor derdini anlatabiliyor vs
2 yıl sonra halamın gazı ile evlendi babam bende hem kardeşim hem ev hem iş kosturmaktan 20 yaşımda yorulmuştum cunku ağır işte hafta sonu iznim bile olmadan 12 saat calışıyordum kendimizi toplayalım diye
Evlendi ve 1 hafta sonra kadın beni ve kardeşimi istemedi ben sokağa atıldım yalnız kardesimi almadım yanıma cunku bakamazdim sonra yalnız yaşadım falan 2.5 yıl kadar derken bu gun aradı babam ozur diledi affet kadın aldattı gel eve diye duzenimi bozup dondum herseyim kafama gore calistigimda gecinirken evimi tutup duzeni mi kurmusken boyle olcagini bilsem donmezdim asla
Kredi evlenirken cektiğini oduyememis kadın aldatmış babamda yakalayınca boşandılar ee bunun avukatı davası nafakası 40bin kredisini ben odedim eve girince cunku babam emekli ve calışıyor ama icradan dolayı para almıyor aldığı fatura ve kiraya yetiyordu sadece sonra evlenmek icin hazırlık derken 3sene beraber yaşadık okadar yiprandimki o 3 yıl bosunca anlatamam hala 12 16 saat calışmanın yorgunluğu var ustumde bel ve boyunda fıtık kolda bilekte sinir sıkışması dizlerde sıvı kaybı ve inanmazsınız 36 kiloydum evlenirken 27 yaşımdayken
Oyle olunca eşimle kredili ev aldık calışma dedi ve calışmadım bidaha şukur yagimizda kavrulup gidiyoruz cunku aslında bu ara cok sikintiliydik ama benim sağlık durumum el vermedi gidemedim evlenince ise sonra iş bulamadım hamile kaldım cocuğum oldu derken eşimde asgeri ucretten fazla alıp borclar da bitince hala calışma diyor
Biz eşimle herseyimizi kendimiz yaptık duğun eşya ne gelirse kimseden kuruş istemedik o halınızı gorup yardımda eden olmadı biz kendimiz ucuz olsun olmamasından iyidir deyip durum olunca iyisi olur deyip hep yapabildiğimizin iyisini yaptık
Bu surede 3 yıldır evliyim aileme maddi destek olmuyorum fakat kardesimde calışıyor babamın hem emekli hem calışıyor aslında bizden yuksek gelirleri fakat babam hep kendini duşunen biri omru de oyle gecmiş bu yuzden bence annem kanser oldu 32 sene cekmiş kadın kinim babama buyuk ama her seferin Rabbim biliyor deyip sabrediyorum bu kadar uzun yazmamın sebebi oğrenip yorum yapın diye kb hakkınızi helal edin
Konuya gelelim yasaklar nedeniyle 6 aydır goruşmuyoruz babamla kızım kucuk olduğu icin artık torunum diye aglamasina dayanamadım eşime gidip hafta sonu orda kalalım dedim kabul etti gittik ev berbat durumda gelir fazla ama doğru duzgun bişey yok herşey batık cop ev yani hemen işe giriştim ama deterjan adına hic birşey yoktu cuma akşam geldik heryer kapanmışti sabah alırda yaparım dedim toplanacaklari hallettim
Bu arada babam surekli Azeri kadınlarla sini nikah la evlenip ayriliyorher gelen biraz valizini biraz cebini doldurup gidiyor evin icine etmişler ev kira eski zaten ama temizlik duzen gosterir evi cop ev olmuş kimse bakmamış ne zaman biz gelsek babama başka bi kadın gelir yada giderdi hep oyle denk gelirdik benim hamilelik zor donemdi hep hastanede gecti o surede kim geldi gitti pek umursamadım acıkcası sonra doğum ve korona derken iyice uzak kaldık her seferinde kadın gidince ben gelir temizledim evi ama bu sefer 6 ay gelemedim geldiğimde hem sinirden deliye dondum hemde 2 gunde nasıl halledicem diye ağladım o derece neyse konuya doneyim
Sabah oldu kahvaltıdan sonra markete gittim yanımda kardeşim de var deterjanları aldık kasaya geldik odedik ama cıkan sonuca şaşırdım babam 100 lira verdi eşimde bişey isterse diye Allah'tan 100 lira verdi toplamda 50 60 liralık alışveriş yaptım ama kasadaki bayan 160 lira kusur diyince şaşırdım bı ilk once sonra cıkarıp verdim sonra posetledik kardeşimle tam cikicaz kasadaki bayan 1 dakika dışarda konuşabilirmiyiz dedi cıktık dışari kardeşimi gosterip "neyiniz oluyor "dedi bu araada telefondan wp girip bişey acmaya calışıyor dondum kardeşim dedim aklıma kardeşim bişey mi yaptiki falan diye duşundum paradan anlamadığı icin eksikmi verdi falan geldi acıkcası
Sonra video resim gosterdi babamla kardeşim var sadece babam cebine 1 tane erkek parfumu atıyor ve bakın dedi ilk once resimi gosterip bu kim dedi
Bende babam dedim şaşırarak
Video izletti bakın babanız parfumu cebine atıyor gizlice kasada odemeden cıkıyor iceride rencide etmedim sizi hastalık durumu var mı fisiniz oyuzden yuksek aldığı 2 erkek parfumu ve bb cremi de gectim dedi
Ben nasıl oluyor ya kardeşimin engel durumu var ama asla yapmaz saf kalpli dedim başta
Kız bana donup kardesiniz değil babanız yapıyor deyince dahada şoka girdim ne dicegimi bilemedim yerin dibine girdim utandım kusura bakmayın dalgınlık vs olmsutur dedim hanfendi 1 tane değil 3 urun 3 de mi dalginlik dedi
Asla yapmazdı ben konuşurum dan başka bişey diyemedim babam ama evliyim ayrı yaşıyorum bilemedimki ben ozur dilerim deyip eve geldim
Babamda camdan bize bakıyormuş oysa oyuzden kendi gitmemiş beni gondermiş muhtemelen market tam caprazı evin yeni acılmış bim bide neyse eve girdik hemen babam kim o kız ne gosterdi telefonda falan dedi sonra konuşuruz dedim eşimin yanında anlatamadım ben utandım yani ısrarlı sordum bı bu kalmıştı deyip mutfağa gittim cağırdım sonra eşimde icerde kızıma bakıyor o ara
Geldi olayı anlattım başta elim doluydu dedi
Sonra kasada cıkardım ya dedi
Sonra da ben fişi alır yarın giderim dedi konuşurum dedi
Bende babama tamam gozumle gordum resim ve videoları gosterdi eliniz boş madem şeytana uyacaksin kardeşimi niye goturuyor sun paran olmasa anlarım yiyecek olsa anlarim parfum ya dedim salak salak konuşma dalgınlık la olmuştur yanlislik var dedi baba 2 parfum bı bb cream 3 de mi yanlışlık hadi parfum erkek mis bb ne alaka kardesime de vermemiş evi de aradım heryere girdim temizlikte cıkmadı bnerde dedim ben tek parfum aldım o gun deyip cıktı mutfaktan hala sinirim ofkem var utancımdan eşime bile anlatamadım k ara cocuk durmamış yanımıza geldi duydu ve kardeşim de susmadı yanında "babama soyledim parfum aldın kasada okutmadin baba "demiş babamda "hadi hadi yuru sus "demiş ve bunu duyunca kardeşinden daha bı şok oldum ve eşimde duydu bana bişey demedi ama mutfakta inşallah bu zamana kadar yediklerimiz helaldir dedi şaka yollu o bile yetti napmaliyim bu saatten sonra bu adam 65 yaşında akillanmadi hala kadın bulup zevkimi yasayim derdnde sorsan kardeşim icin evleniyor temizlik yemek yapamıyor diye evlenince durum daha kotu gelen hic yapmıyor ve parası ni yiyor sadece babamın da değil kardeşim calıştığı icin babamın maaş yetmediği icin kardeşimin paradan gidiyor he kardeşime bakıyor ben kadar olmasada ust baş alır yiyecek istesin alır vs ama bu durumu ilk kez yaşadım tanık oldum ve cok kotu oldum nasıl yaklaşmalıyim babama eşime nasıl anlatmalıyım eşim eski hayatımida biliyor yalnız yaşarken tanıştık zaten ki akrabbalarimdanda gecmişi laf arasında duydu bende adan Z ye anlattım herşeyi zamanında goruşme demiyor ama samimi olma Allah'a havale et saygısızlık yapma ama artık kendini de yorma diyor
Babam 1 2 hafta once ev bakalım tasincam sana yakın olsun diyordu kardeşim icin evlenmicekmis artık tabi para bitti ee calıştığı yer yaştan dolayı cıkaracak tek maaş bı de kardeşimin ki kira vs yetmez bile hayat pahalı kardeşim asgari oda 1700 falan emeklisi bide boyle uzak yemek temizlik yapamıyorum diye
Hamile kalmadan once kardeşim haftanın 3 gunu bende kalırdı yada 3 gun boyunca yemek yapar gonderirdim eşimden haftada 1 kez uzak diye temizliğe gelirdim hamilelikten sonra iyice yapamaz ve yapmaz oldum cunku ben yaptım 1 kere bile sağol demedi yapmak zorundaymışım gibi davrandı eve kadin gelene kadar ben yapardım gelince gelsemde yapmazdım yapıyor vs derdi gidince heryer daha da cok kirlenir altından kalkamazdim 3 yıldır bu dongu hep boyle oldu
Eşim yakinimiza gelirse kardeşin sende kalsın vs diye hep gonderecek gelip yapiver olacak oda kadınlarla gununu gun edecek karışma isteme yanına diyor bende kardeşim annemin emaneti diye sahip cıkayım diye yakınımda istiyorum evim kucuk yatıracak yerim bile yok kardesimi oda vardı oda cocuk odası oldu beşik var kac gun yerde yatabilir oda kucuk olmasa baza alıyım gelsin kalsın
Bide bana geldiği zamanda 3 kuruş vermiyorki kardeşim ccalisiyor o parasını alıp kadınlarla yiyor para varmış gibi gosterip goz boyuyor millette olmadığı anlayınca bırakıp gidiyor annem oldugunden beri 13.kadin bu siz duşunun yuzunu gormeden giden bile var aralarin hepsini evime misafir olarak almak zorunda değilim diyor eşim bence de haklı ne yapmalıyım ağlamaktan icim dışıma cıktı utancımdan fikir verin nolur