Iyi akşamlar. Daha once de buraya yazmıştım. Bebegim var 2.5 aylık. Gunlerim yoğun ve yorucu geciyor haliyle. Kvalidemdeyiz bir sure daha. Yemek vs yapıyor arada cocuğa bakıyor nispeten daha rahatım. Sorun eşim benimle kesinlikle ilgilenmiyor burada yazmıştınız sen ilgilen veya sorun neyse konuşun diye. Ben yazılı olarak daha iyi kendimi ifade ettiğim icin eşime upuzun bir msj yazdım. Benimle ilgilenmediğini gun icinde bi 5dk bile ayırmadığını en son bana ne zmn sarildin optun ben unuttum artık vs vs dedim.
Bana haklisin dedi. Bikac gun yanıma geliyordu sarılıyor vs. Sonra yine aynı . Yine boyle bir msj yazdım senden bir beklentim yok dedim benim zorlamamla mi sevgi gostereceksin fln yazdım. Zamanla vs dedi.
Gunler geciyor bana bi nasılsın demiyor bi sarılmiyor sabahları yanıma gelir cocuk uyudu mu fln der şunu yapalım bunu yapalım sadece cocuk konuşuruz. Haliyle normal ama ben de insanım. Sen ilgi goster diyeceksiniz gece cocuk uyuyor yanıma gelmiyor bile insan hic mi eşine sarılmak istemez. Kvalidemde olduğumuz icin ayrı koktuk odasında uyuyor bn bebekle yatak odasindayım burda. Akşamları anne babasiyla cay iciyor. Bebegim uyuyor ben de uzanıyorum yanıma uğramıyor. Cinsellik vs beklentim zten yok da bir erkek olarak benimle ilgilenmiyor.
artık boyle bir şeyin imasında bile bulunmayacağım. Hic bir şekilde eşimden ilgi vs beklentim yok. Benim de tek derdim biraz bbebeğimi buyuyebilmek. Benim icin de sadece bebeğim var artık.