Herkese merhaba,eşimle 5 yıl once buyuk bir aşkla evlendik.Eşim cok vicdanlı,merhametli biri.Ozellikle bu yuzden kafam cok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şoyle bir hafta once eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gordum ve başımdan aşağı kaynar sular dokuldu.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni cok seviyorum,cok ozledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genc bir kız olduğunu gordum.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı gorunce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu soyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gulmek icin boyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni cok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mumkun değilmiş filan.Kıza moral vermek icin boyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammul edemem ben başka bir erkeğe boyle sozler soylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım ozur dilerim dedi.Kocama inanmayı cok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam cocuklarımızın uzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Cok huzursuzum cok