Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve cok zorlu geciriyorum bu donemi. Hic bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kotusu surekli acım gercekten cok acım. Haliyle canım hicbir şey istemiyor. Dun gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Cok sevindim cunku canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen cıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de aclıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması icin! Cok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bolgede simit alabileceğim bir yer yok gece gec saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı caldı. Acmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı soyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı acmama sebebini oğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya gecti hem suclu hem guclu cok soğudum haksız mıyım sizce
Guncelleme: Gercekten burda kibar ve yapıcı bir şekilde yapılan eleştirilere teşekkur ederim bu sayede abarttığımı ve yanlış yaptığımı anladım. Diğer eleştirileri alttan almaya calıştım ama sanırım oyle yapmamak gerekiyormuş kibarlığı zayıflık olarak gorenlere cevaplarını vermeye devam edecem.
Eşime karşı Yaptığım hatadan dolayı Pişman oldum ama yaptım bir kere. Ozrumu diledim o da diledi ve ertesi gun guzel bir hediye alıp jest yaptı ben de onun icin bişeyler yaptım ve birbirimizi anladık affettik. Konu kapanmış oldu. Daha once cok sorun yaşamıştık 6 yıllık ilişki nihayetinde ama ilk defa bana karşı boyle bir tutumuyla karşılaşınca afalladım ve ne yapacağımı bilemedim aşırı tepki verdim ama iyi oldu bundan ders aldım.