Arkadasimin annesi yine performansi yerinde onu kotu anne olarak yaftalayan surekli anneliğini asagilayan annesi icin artık ne cevap verecegini şaşırdı.siz ne cevap verirsiniz inanin bende cok merak ediyorum.aşağı yazıyorum.ayrica kucuk yerlerde kreşin ne kadar cocuklara onem verdiğini gordum. Aşağı yaziyorum. Bu bir dert evet benimde icim şişti cocuk dogurmaktan sogudum.bu arada ev buldu arkadaşım tasinacak ama kadina dille iskence 7/24 devam gibi
-cocukla ilgilenmiyorsun(bu genel yaftalama ortada durum yok olsa bile ve anne calışıyor)
-Cocuğuna tuvaleti ben mi ogreticem(annenin talebi yok cocuk dogru duzgun konuşamıyor ve tuvalete egilimi yok.)
-senin yaptığın annelik olmaz.cocugu frenlemek icin kızılır ama sen kız hep o zaman.(burda ananesi torunu evdeki esyalari dağıttığı icin tam sopalık dovcem demekte.kendi de bagirmakta.annesi kizinca araya girip anne ile cocuk dengesini bozmakta)
Bunun harici annesi kreste cocuklarin birbirini cirmaklamasiyla kizinin yuzundeki tirnak izini bahane edip yine arkadasi azarlamakta asagilamakta.cocugun dayısı isine gelmeyin e cocuğu annesinin yanina git diye kovalamakta.dayisi kendisi dengesiz davranip arkadasi suclamakta tabi su da var. Bu ortam yuzunden arkadasta depresyona girdi.tembel ise yaramaz oldu.psikiyatra gidecek.
Cocuğu hem gonullu bakmak isteyip buyuyunce sadece annesi isteyken cocuğu besleyip altini alma harici.onla oynama ve dışarıya cikarmaya gucu yetmedigini bildigi halde
Annesi de konuşmasına sosyalleşmesine katkisi olsum diye kreşe verince arkadas yani cocuğun annesi yine kotu oldu.