Merhabalar
6 yıldır evliyim ilk defa Cicocuk yapmaya karar verdikten sonra hemen doktora gittim. Polikistik over olduğumu soyledi ama hamileliğe cok engel olmadığını kendisinin de pco olduğunu cocuğu olduğunu soyleyince rahatladım. Sonrasında yumurta takibi yapalım hormonlarına bakalım dedi. Hormonlarımda sut hormonum yuksek cıktı hemen ilaca başladım bu surede yumurta takibini yaptı 20mm ulaşınca catlatma iğnesi yaptı 1 Ağustosta şansa bırakmamak icin doktor. 9 ağustosta 8 gun sonra erken gebelik testi ile ucuz testlerden yaptım. Erken gebelik testi tek cizgi cıktı ucuz test silik cıktı. Fakat catlatma iğnesinde 12 gun sure yapmayın diyorlar pozitif cıkma olayı yuksek diye ama bende o bile olmadı. İğneden sonraki 9. Gunumdeyim karnımın alt bolgesinde bugun baya baya ağrılar oluyor yumurtalık ağrısı da olabilir. Adet ağrılarıma da cok benziyor hamile olma ihtimalim var mıdır onun belirtisi olabilir mi kızlar yoksa adet sancısı olmadı mı bebiş test icin erken davrandım fakat o bile tek cizgi ve silik cıkınca umutsuz oldum.