..... gunu koye anneme geldim.Ablamgilde her yaz gelirler birlikte kalırız anneme kendimize kış hazırlığı yapariz cocuklarımız birlikte oynar eğlenir.Ertesi gunu eşimi aradım konuştuk sonra aksam birşey soylemek icin tekrar aradigimda sesi boşlukta gibi geldi ve soylediğimşeye cevap vermedi nerdesin fılan dedim soylemedi ve kızmaya başladı bende resim gonder diye ısrar ettim kapattık.40 dk sonra tekrar aradım gondermedin deyince tavır yaparak evde olduğunu belli eden resim gonderdi ve yalan soyluyorsun dedigim icin sinirli kapattik.Cuma gunude yufka ekmek yaptigimiz icin arayamadim oda aramadı.Cumartesi gunude merak ettiğim icin aradım cevap vermedi tekrar denedim meşgule attı 10 defa aradım mesaj attim hicbir şekilde donuş yapmadı cok zoruma gitti uzuldum oncede yalan soylediğini yakalamistim ve butun guvenimi yikmisti ? yıllık evliyiz cocukca telefona bakmamasi mesaj yazmaması beni duşundurmeye başladı bu adam her koye gelmemde kalmamda bu tarz kuslukler cıkarıyor ve burnumdan getiriyor napacagimi şaşırdım ve paylasmak istedim.