3 yılık evliyiz 2.5 yıldan beri bebek istemimiz var 2022 Mayıs ve Eylul aylarında kimyasal gebelik yaşadım 2 sene gecti ve şuana kadar hic bir şekilde gebelik oluşmadı aklınıza gelebilecek butun tahlillermi yaptırdım kromozom olsun pıhtılaşma olsun hsg olsun zaten kan tahlilleri i hep yaptırıyorum eşimin sperm testleri defalarca yapıldı yani ne yapılması gerekiyorsa neye bakılması gerekiyor bakildi ne dedilerse hemen yaptırdım hersey normal gebe kalma icin bı engel olmadığını soylediler ama ben bı turlu hamile kalmadım kimyasallar haric onun oncesinde de kalmamıştır tam sevindim hamileyim diye kimyasal oldu doktorlar hep olur boyle şeyler uzulme bunun arkasına cok kolay hamile kalan bak gor dediler neyese Eylul'de bı daha kaldım bı tarafım sevincli bı tarafım huzunlu aynı duyguları huznu yaşamak istemiyordum ama yaşadım gene kimyasal oldu cok uzun oldu kusura bakmayın bı coğunuz okumadan gececek belki ama benim durumunda olupda bana yardımcı olacak kardaslara sesleniyorum kafamı rahatlatacak bişeyler soyleyin .neyse dun bı doktor duydum alanında en iyisi super kesinlikle gitmelisin işte hic bı sorun yoksa bak direk aşılama yaptırırsın cunku alımı tup bebek aşılama bu alanda birine yaptırsam daha yuksek olur bebek ihtimalin dediler e internetten araştırdım gayet başarılı ama calıştığı hashane o kadar pahalıydı ki eşim olsun gidelim dedi neyse gittik dun muayene parası sadece 915 TL di ve o kadar kısa gorusuyosunuz ki hani normalde bende bı kliniğe gidiyordum 400 TL veriyorum ama yarım saatten fazla goruşme oluyo detaylı sorular kendini anlatma imkanı oluyor ama dun resmen butun hayallerim kırıldı yani siz 25 ben diyom 10 dk goruştuk sistem soyle hashanenin tup bebek merkesine cıkıyorsunuz ilk once kimlikler eşli olarak fotokobi cekiliyor sonrasında varsa elinizde tahlilerinizi aliyolar fotokabi icin dosya hazırlıyorlar sizin adınıza tamam iyi guzel dedim sonra dosyanız doktorun hemşiresi mi sekreterini artık bilmiyorum ona gidiyor ve bı sure bekledikten sonra hemşire cagiriyo odaya ama ayrı bı odaya doktorun sorması gereken butun soruları soruyor falan sonra ordan cikiyosumuz dosya asıl doktorun yanında ki sekretere gidiyor ve ıra sizin dosyaya gelince sesleniyolar doktorla nihayet goruşuyoruz sonra doktor işte hoş geldiniz falan filan fasti sonra işte dosyada bize sordujlerini tekrarlıyor yani bizim cevapladiklarimizi 2.5 yıldır bebek olmamış 2 kimyasal olmuş tahlilleri goz geciriyor sonra bakıyor bı sorun gorunmuyor diyor ama vajinal muayene etmem lazım diyor tabi olması gereken bu bizi dışarı aldı bekleyin siz dışarda vajinal muayene olcak cagircaz sonra başka hasta falan alıyor bu arada biz bekliyoruz sonra hemşire cağırıyor vajinal muayene icin muayenede hic bana bişey gostermiyor soylemiyor yanında kına yazdiyor yani benim anlayamicam tıp kelimeri neyse benim iyice morulim bozuldu falan sonra gene bekliyosunuz bekleme salonunda doktorun sizi tekrar cağırmasını 1 2 hasta aldıktan sonra sizi cağırıyor sedece bana yumurta rezervi sınırda taşıyan gore dedi başka da bsiey hakkında bilgi vermedi bişey demedi hsg filmine baktı tekrardan bişey bulamayınca hsg tekrardan cekelim dedi ben hestereskopi yapmak istiyorum dedi kemarayla bakcam dedi bu da tamam sonra icerde bişey gorursem perde ve ya başka mudahale edebileceğim bişey o an mudahale ederim diyor tamam biz cıktık işte fiyat bilgisi icin bu hestereskopi neyse kamerayal rahme bakacağı şey sadece 7500 ama mudahale falan olursa onu bilmiyolar tamam neyse birde eğer doktor o an kullanması gerek bı jel oluyomus bazen gerek duyuyoruz bazen duşunuyormuş ve onun fiyatı 2.500 TL ben şok genelde de kullaniyomus doktor işte artı oda dediler birde onun fiyatı var ve o da tam gun değil işte anestezi etkisi gecesiye kadar ve biz assagiya bunları onaylattircaz gittik yaptircaz yani sonra oda hakkında bilgi verdiler site oda ozel bı oda değil herkesin yattığı bı acil gibi duşunun perdeler var ama sizi kimse gormuyor dedi dalga gecer gibi ve oda tam gun değil 1 2 saate iyi oluyorsunuz zaten fiyatı 1500 TL benim zaten doktorun tavrına 10 dk goruşme olmasına moralim bozulmuştu o kadar muyayene ucretine daha fazla bişeyler bekliyosunuz ister istemez ilgi goremedim guler yuzluydu tama hakkını yemiyeyim am guler yuzlede olmuyor ki 915 TL ver ve hadi taş catlasin15 dk olsun hadi gorsume hani boyle olmaması lazım cok hayal kırıklığına uğradım dun butun gun ağladım hem maddi anlamada giden paraya hemde hic bı domtorun ozel devlet Hastanesi'nde ki hic bı doktor bana yumurtalık rezervlerin sınırda demedi cok doktora gittim ama demediler hic bı doktor buna kafam takıldı napmalaiyim cok moralim bozuk lutfen yargılamayın sadece konuşmaya ihtiyacım var