Merhaba, sorumun ozeti aslında Lara'nın Adam gibi adam şarkısı, okumaya uşenenler direkt onu dinleyebilirler

Şimdiye kadar biri uzun (6 yıllık) ve birkacı da 1 yılın altında olmak uzere bazı ilişkilerim oldu. Neredeyse 30 yaşındayım, yani aslında hızlı bir aşk hayatı olan ya da bu tur ilişkileri yuzeysel yaşayan biri değilim. Ama soz gelimi 5 ilişkim olduysa 3'unde karşı tarafla ilgili guven problemlerim oldu ve bunların da hemen hicbiri boşa cıkmadı. Bazen ilişki sırasında, bazen de ilişki bittikten sonra kişilerin bana sadık olmadıklarını oğrendim.

Dun sohbet ettiğim bir kadın arkadaşımın 2. evliliğinde yeniden aldatıldığını oğrenince şunu sormak istedim:

Devir mi kotu? Yoksa bu bizzat bizim istikrarımız mı, secimlerimiz mi cok yanlış? Bazılarımız bu yanlış tercihlere daha mı yatkınız? Acıkcası yaşım itibarı ile de bu kotu tecrubeleri edindikce ve duydukca evlilikten gonlum geciyor. Uzun zamandır yaşadığım avuc ici kadar yerden tayin oluyorum, onceden bunun hayalini kurar gittiğim yerde sosyal hayatımda bu anlamda gelişmeler yaşayabilmeyi umardım ama artık bunun boş bir hayal, cocuksu umutlar olduğunu duşunmeye başladım.

Acaba sorun gercekten bende mi? Boyle tatsız ilişkiler yaşayıp bugun karakterli bir bey efendi ile mutlu olabilenler var mı?

Bir erkeğin karakterli olduğunu nasıl anlarsınız, sizce nasıl başlayan ilişkiler bu anlamda daha guvenlidir? Şimdiden teşekkur eder, Allah'ın hepimizi iyilerle karşılaştırmasını dilerim Sevgiler!