Iyi akşamlar. Konum yine benzer aslında. Yazmak istedim.aslında şu an uyumam gerekiyor ama. Kafaya taktığım icin.Şimdi benim 3 aylık bebegim var.. zor bir bebek gazi uyuması cok zor. Yanı tum gun bebekle ilgileniyoruz. Eşim oğretmen bebeğim de mayısta doğduğu icin doğdugundan beri birlikte ilgileniyoruz. Dışarıdan bakınca guzel. Ne guzel eşi bebekle ilgileniyor denir.. yalnız eşim benimle hic ama hic ilgilenmiyor. Bir guzel soz bi sarılma opme yanı normal eşlerin yaptığı seyler yok cinsellik de haliyle olmadi tabi
Ha neden yok onu da soylıyım. Bebek uyurken eşim bebegin başından ayrılmiyor surekli sallıyor 1 saat uyursa 1 saat 2 saat uyursa 2 saat. Geceleri uyumaya gidiyor esim gece emip uyuyor bebeğim..
Biraz salla artık dalınca bırak diyorum yok uyanır diyor bikac kere gunduz uykusunda uyandığı icin..akşamları derin uykuya geciyor uyur artık diyorum yok sallıyorum ben iyiyim boyle diyor.
Haliyle eşim tum gun evde olmasına rağmen birbirimizi gormuyoruz.. bana gunde 5 dksini bile ayırmıyor.
Yemek yedin mi
Su ic.sutun olsun.
Sut cayını ictin mi
Bana kurduğu cumleler bunlar sadece. Ikgikeniyir işte benimle.
Bunları soyledim msj yazdım rbbekyrn vakit yok dedi bana
Şimdi bebeğimiz var diye ben hic bir şekilde beklentim olmasın mi
Bebekler surekli sallanmadan da uyumuyor mu ben ni yanlışım.