Arkadaşlar selam.
Bazen kendi ilişkimde mantıklı duşunme yetimi kaybediyorum şu anda tam boyle bir an yardımınıza ihtiyacım var.
2 aylık evliyim, oncesinde de bir sure birlikte yaşadık eşimle. Ben hemşireyim nobet usulu calısıyorum, esimse esnek mesai ama ortalama 5te evde olur. Ben nobette iken zaten yokum ama size son zamanlarda ortaya cıkan bir akşamımızı ozetlemek istiyorum.
Eve gelir duş alır biraz uyur, ben bu sırada yemeği hazırlarım yemeği hazırlayana kadar da yatıp dinlenir uyandırmam. Yemek yerken 1 bolum kısa dizi izleriz, bulaşıkları makineye dizer sonra tv karşısına gecer aspor izler, youtube da gundem videoları derken saat ortalama 10-11 olur, kahve yapar iceriz kendi izlediğimiz diziden iki bolum izliyor 1-2 gibi uyuyoruz. Yeni yeni ortaya cıkıyor bu, kafamı dağıtıyorum falan diyor da yani bilmiyorum ben cok mantıklı bulmuyorum. Zaten ben nobete gidince goruşmuyoruz evde olduğumuz gunlerde de daha aktif olabiliriz. Ben surekli hayatım hadi kapat diyerek geciriyorum sanki akşamı. Bana alan tanımıyorsun dedi az once ve kavga ettik konuşmuyoruz. Yani haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum. Saatlerin ortalaması degiskenlik gosteriyor bu arada. Bazen 9a kadar izler, bazen 10, bazen 11. Sizin yorumlarınıza gore kusluğu uzatıcam ya da kısaltıcam cunku şu an mantıklı duşunemiyorum.
Guncelleme: Biraz abarttığımı ozel alan bırakmam gerektiğini anladım daha dikkatli davranacağım. Barıştık, teşekkurler