Herkese merhaba,
Kararsız kaldığım bir konu var bu konuda fikir ihtiyacım var. Amcamın eşinin kardeşi cocukluğumdan beri tanıyorum ve benden hoşlandığını farkındayım. Bana adım attığında yolunu kendim kesinti istemediğim icin. Gecenlerde halam durumdan haberdar oldu istememe rağmen evine davet edip 31 yaşındasın bir goruş en azından falan dedi. Goruşmeye geldiğinde hayır demek aklımda vardı. Konuşurken 17 yıldır beni sevdiğini ve bu anın en buyuk hayali olduğundan bahsetti ve amacının benimle evlenip cocuk yapmak değil, evlenip benim mutlu olmamı sağlamak olduğunu soyledi. İşte benim icin 2 adak adamış evet dediğimde kurban kesicekmiş. Benden tek ricası olabilir mi diye bakmam ve hemen reddetmemem kendisini bende uzuldum ve sanki kotu birşey yapmışım gibi peki dedim konuşuruz. Ama iki gun hic uyuyamadım ne yapıyorum ben diye cunku başka birini 2018 de gorup hoşlanmıştım ve gozgoze geldiğimizde hissettiğim şey ile yakın arkadaşıma ben bununla evleneceğim cumlesini kurmuştum. Bir kac ay once instagram dan ekledim bir kac sefer konuştuk kuzenimi kaybetti bende uygun değil diye konuyu acmadım. Şu an farklı illerdeyiz avukat olduğu icin adli tatilde oda bulunduğum memlekete gelir diye duşunuyorum kendisine acılma amacım var. Uyuyamadım 2 gun boyunca avukat olan geldi gozumun onune kahve icmeye gittik orada kasada dururken ic sesim ne işin var yanında dedi. Ben cocukluğumdan beri birşey hissetmiyorum. Ailesi cok iyi kendisinde iyi biri ama benim yureğimde ona karşı bir his yok. Ailelerimiz biliyor ve cok istiyorlar. Halam bugun kacırırsan pişman olursun dedi karakteri mukemmel dedi. Ama bana en buyuk hayalim sana sarılabilmek evde gel koşede otur benim icin orası yuva kafi dedi. Ama ben sarılmak istemiyorum ve aynı evde hayal edemiyorum. İlgimi cekmiyor mesajlaşırken zorlanıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Şu an alttan bir şekilde baskı goruyorum kacırma gibilerinden cok iyi biri seni seveni al mutlu olursun diyorlar. Bu arada avukat ile ilgili olumsuz yonleri 38 yaşında en fazla ve daha once tahminen 2 yıl surmuş bir evliliği olmuş. Cevreme sorduğum kadarıyla ailesi iyi insanlar okumuş ve bizimle kulturel sosyal cok benziyorlar. Sadece yakın arkadaşlarım beni daha guzel buluyor cirkin diyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Mantığım ve kalbim arada sıkıştı sanki.. Şimdiden teşekkur ederim.