Benim gibi hamilelik belirtilerini buradan takip eden daha sonra hamile olduğunu oğrenenler birde benim kişisel deneyimlerime bir gozatın
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Benim gibi hamilelik belirtilerini buradan takip eden daha sonra hamile olduğunu oğrenenler birde benim kişisel deneyimlerime bir gozatın
-
24-09-2022, 09:57:45Bende sizler gibi kadınlar kulubunden gebelik belirtileri,surec,aceba hamilemiyim diye buradan konuları,yorumları okuyarak bir surec gecirdim. Şimdi kişisel deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim gordumki gebelik isteyen benim gibi okadar cok kişi varmış ki ALLAH herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bebekler, gebelikler nasip etsin. Benim ikinci gebeliğim 5 yıl once yine buradan belirtilere bakmıştım burada yazılanlardan anlamıştım hamile olduğumu adet sancısı gibi gecmeyen kaşık agrilariydi belirtim ve hemen hamile kalmıştım ama bu sefer oyle olmadı biraz hata payımda var tabi bu sefer gec hamile kaldım 5 yıl sonra istemeye başladığım icin belkide bilemiyorum. Birkac aydır cocuk istiyoruz ara ara test yapıyordum sizde bilirsiniz ki insan isteyince hemen olsun istiyor ama 1-2 calışmadan olacak iş değilmiş bu hanımlar bunun ayıbı yok her ay 2-3 denememiz oluyordu ama cocuk olmuyordu her adet sancısı kaşık agrisini diğer hamileliğim gibi gebelik belirtisi sanıyordum ama sonuc negatifti. Daha sonra bu ay kesin karar verdik ve adet biter bitmez surekli deneme yaptık yumurtlama gunlerine denk gelmesi icin adet bitiminden sonraki 10-15 gunluk surec cok cok onemliymiş o surecte cok sık denemeniz gerekiyor bunu mutlaka ihmal etmeyin. Şuan 5 haftalık hamileyim ve evet yine adet sancısı gibi kasık ağrısı gibi belirtilerle hamile olduğumu oğrendim yine adet olucam gecen ayda boyle olmuştu gecen ayda 2 gun gecmişti diye umitsiz bir durumum vardı ve sonuc bu şekilde oldu. Bunlar benim deneyimlerimdi umarım gozardi etmezsiniz ALLAH herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde sağlıkla inşallah