Ocak ayından beri bebek istiyoruz eşimle. Tum bu surecte burayı o kadar cok okudum ki şimdi umarım benimde yazıcaklarım başkalarına yardımcı olur.
9 aydır denememize ve doktorun hic bir sıkıntı yok demesine rağmen cocuğumuz olmuyordu. Cok şukur sonunda 5 haftalık hamile olduğumu oğrendim.
Cok klasiktir belki ama doğruymuş ilk defa bu ay cok stressizdim tatile gittim arkadaşlarımla buluştum cok rahatladığım bi ay oldu .tavsiyem ilk once strese odaklanın ilk kendinizi rahatlatmanın size iyi gelen şeyleri yapmanın yolunu bulun. Tabi ki kolay değil nasıl stressiz olabilirim ki diyordum ben de .ama en başta cozulmesi gereken şey stresmiş bence. Ayrıca bu ay yumurtlama haftamda 4 kez birliktelik oldu bence bir diğer onemli noktada denemek denemek. He bir de etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama her ay reglimde cok ağrı kesici kullanırdım 2 aydır dayanıp kullanmadım.tabi Bunlar benim başımdan gecenler ve kendi tecrubelerim.Asla umudunuzu kaybetmeyin ben dokuz aylık surecte cok kez umudumu kaybettim ama vakti gelince oluyormuş.Umarım isteyen herkesin gonlune gore olsun.
Belirtilerim sadece goğus hassasiyeti oda cok fazla değil uclarına dokununca sızlıyordu sadece.ve birde yumurtlama haftam bittikten uc dort gun sonr a iki gun biraz karnım ağrıdı sonrasında azalarak oda gecti.regli tarihime yakın sadece ara ara kramplar oldu ama rahatsız edicek derecede değildi iki uc dk lık minik kramlar diyebilirim.Acıkcası başka pek bir belirtide olmadı.