Ulkede garip bir salgın başlamıştır, insanlar zombilere donuşerek saldırganlaşır. Bu salgından az sayıda insan kurtulur. Askeriyede gorevli bir doktor ise kopeğiyle birlikte şehirde yalnız başına kalmıştır. Bir taraftan hastalığın cozumu icin uğraşırken diğer taraftan da zombilerle mucadele edecektir. Ben Efsaneyim filmini Turkce Dublaj ve 1080p goruntu kalitesi ile indirebilirsiniz. TR-EN Dualdir.
Ben Efsaneyim ( I Am Legend ) 7.1 IMDB puanına sahip Cıkış yılı 2007 olan ve ABD’ de gosterime giren. Bu Bilim Kurgu Filmi guclu Senaryosuyla ve Olağan ustu aksiyon ve Gerilim dolu sahneleriyle Sinema severler tarafından tam not alan Ben efsaneyim filminin konusu Robert Neville ( Will Smith ) cok etkili olan bir Virus’un butun insanları etkisi altına almasına engel olamamış Ancak kendisi bu virusten Etkilenmemiş. Bir Bilim Adamıdır. Bu bilim adamı bir kac yıl boyunca kendisi dışında bu virusten etkilenmemiş. İnsanlarla irtibat kurmaya calışır. Ancak insanlık adına zaman hızla tukenmektedir. Tek care Robert Neville Kanından bir panzehir yapıp virusu yok etmektir.

Tur: Aksiyon, Drama
Yonetmen: Francis Lawrence
Yapım Yılı: 2007 - ABD
Oyuncular:

Alternatif Link 1 - 1080pAlternatif Link 2 - 1080pAlternatif Link 3 - 1080pAlternatif Link 1 - 4KAlternatif Link 2 - 4KAlternatif Link 3 - 4K
İndir