arkadaşlarım mrb oncelikle;ben bircok konu acmıştım,boşanalı bir sene kadar oluyor ama bu surec icinde eski eşimi unutamadım unutmaya calışsamda olmadı en azından ben yapamadım.ve boşandıktan sonra eski eşimle cok iletişime gecmek istedim asla iletişime gecmedi beni engelledi ortak arkadaşlarımızla haber yolladı asla iletişime gecilmesini istemiyorum diye.evet tartışarak ayrıldık ama bir o kadarda sevgimiz vardı birbirimize karşı mahkemede ayrılırken bile sarılarak ayrıldık neyse cok uzatmayım kafanızıda şişirmek istemem arkadaşlarım.iki ay oncesinde eski eşimle bir şekilde iletişime gectik iki uc defa dışarda goruştuk konuştuk telefonda deseniz oyle .ama aşırı sevgiyle bakıyordu bana en son dayanamayığ telefon goruşmesinde ben sordum neden dedim neden bir sene sonra geldin ve bole benimle oturyorsun uzun uzun konuştuk.dedki" seni cok ozliyorum,kaldığımız evde hicbir eşyayı atmadım,fotoğraf cercevelerin civileri bile aynı yerinde sen benden daha iilerini bulabilirsin ama ben bulamam gibi cok guze kelimeler soyledi sonra bu boşanmada ikimizinde hataları var gibi cumlelerde kurdu" ama evlilik dediğimde ben asla duşunmuyorum senle değil ben artık bu saatten sonra kimseyle evlenemem cesaret edemiyorum dedi.ama seni cok ozluyorum dedi.şimdi arkadaşlarım anladığım şu evet bu adam cok ozluyor ama sizce bir umut varmıdır cunku bu adam cok kesgin cizgileri olan biriydi ama şimdi biraz kırıldı neden bole oluyor anlamıyorum ama ne yorum yaparsınız.