ben yaklaşık beş yıllık evliyim iki bucuk yaşında bir de kızım var saygılı ve duzgun giden bi evliliğim var yaklaşık yedi sene sevgililiğin ardından evlendik.
Derken dun bir mahkeme celbi getirdi postacı. Celp te ismi gecen şikayetci kız eşimi tehditve şantaj nedeniyle şikayet etmiş.
İcerik ozet olarak şu şekilde; kızla eşimin ilişkisi var mış kız eşime cıplak foto ve videolarını gondermiş. Kız eşimin evli olduğunu oğrenince ayrılak istemiş eşim de bunları ailene gonderirim diye tehditetmiş. Olay tarihi gecen yılın şubat ayı yazıyor ancak sıra ancak gelmiş sanırım ve 9. Ayda da mahkeme gunu gorunuyor. Celpte delil olarak WhatsApp ve messenger yazışma ekran goruntuleri yazıyor.
Celbi acıp okudum ve şoke oldum tekrar tekrar okudum cunku algılayamadım resmen. Sonra eşimi aradım eve geldi olayı acıklamak icin.
Dediğine gore kız iş yerinde stajyer miş eşimle bi ilişkiye başlamak istemiş ve WhatsApp dan mesaj atmış eşim evliyim demiş kız da ısrar etmiş sen nasıl erkeksin tarzı bi şeyler yazmış eşim de kufretmiş. Sonra durumu yoneticiye bildirmiş ve kız kovulmuş. Kız toplamda yalnız on beş gun calışmış orada. Eşim şok olduğunu asla boyle bi durum olmadığını iş icin hırslanıp yapmış olabileceğini soyluyor.
Ben ne duşuneceğimi şaştım. Kız adresimizi nerden buldu bu celp ona da gitmiştir sonucta onun da acık adresi yazıyor orada başka bi şehir adresi var. Kızın hic bir yerde sosyal medya hesabı yok eşim avukatla goruştu araştırıp donecek ancak ben delireceğim sizce hangi ihtimal yuksek ?