Merhaba herkese iyi akşamlar diliyorum. Oncelikle ustune basa basa belirtmek istiyorum ki asla kedilerimden şikayetci değilim, onlar benim cocuklarım dunyam oldular. Ama ote yandan da canımı sıkan bir durum var ve ozellikle evcili olan uyelerden tavsiye istiyorum.
Gecen sene boya, mutfak tadilatı, mobilya yenileme gibi bir tadilat yaptık, masa sandalye yeniledik. Ama bir sene gecmeden masa ve sandalyeler cizik icinde kaldı cunku birbirlerini kovalıyorlar ve en sevdikleri yer masa

Bu arada benim 6-7 yaşlarında uc kedim vardı ama bu kış Corona pozitif sokakta yaşaması imkansız bir yavruyu da ailemize kattık yani dort cocukluyuz

Duvara cift taraflı bantlarla tutturduğum hazeran susler indi alttaki boya kalktı, masa ve sandalye cizik icinde, vazo falan zaten kopekleri olsun ama nereye kadar boyle gidicez? Bu evi zaten sevmiyorum ama velevki taşındım yeni mobilyalar aldık yok mudur cozumu? Ne bileyim şu ahşap cizilmezdir cam değil de meşedir atıyorum. İlla kedisi kopeği olan vardır.
Kendime de kızıyorum bi yandan ama evi yediler resmen, beş cocuklu ev tahribatı oldu dairede

Yanisi kedili hele de 2+ kedili ya da kopekli evlerde sizin onlemleriniz ne oluyor? Mobilyanız nedir bana bir akıl verin ne olur.
Teror orgutunun başını da ekledim, burada da beni yemeğe calışıyor