Merhaba
Bir cok konu actım farklı yıne bu yonde yardıma ihtiyacım var, Annem konum kardeşimin kızı 2,5 aydır burada eşi ile ayrı cunku,ve hergun gec saatlere kadar bendeler , kız 8 yaş oğlum 12 yaş aslaa anlaşamıyor kavga hır gur hep defalarca imaa ediyorum yok olmuyor,gun icinde işteyiz biz akşam 7 de geliyorum ben eşim daha erken .o da şikayet ediyor bana evine gelip rahat edemiyorum evin icinde insan ve ses var . ben cekmek zorunda değilim diyor haklı olarak,izinli gunumde gelmesinler diyor nasıl cıkacam işin icinden bilmiyorum, Adam dinlenmek ve rahat giyinmek istiyorum diyor ama malûm ev kalabalık edemiyorum diye bana anlatıyor onunda psikolojisi bozuldu, annen gelmesin niye geliyor bizim cocuğumuz a bir etkisi yokki tamamen kız icin internet icin geliyor ve kardeşim lede konu acmıştım onunla goruşmuyoruz her akşam ona benim evden yemek gidiyor goturuyor eşim cıldırmak uzere ,konuşmadığımız insana yemek gitmek nedemek aş evi miyiz dıyor, kendine bak cocuğuna bak diye sabah akşam beynimi yiyor eşim, ben anlaşma mı yaptım hayırdır yani seninle evlenirken diyor o kadar cok şey var ki bu tek konu kızın burda olması oğlumun da psikolojisini bozuyor gecirmiyolar annem burda da oğlum a yukleniyor tavır icinde oluyor
Sen diğer kuzenin ile iyisin babanen rahat ediyor bana gelince eziyet ediyorsun diye laf ediyormuş, eşimde az cok duyunca kovulmak icin mi yapıyor annen bunları senin de hatırın bir yere kadar diyor
Ben ne yapayım bilmiyorum yarın konuşacak annemle kardeşini nasıl elini cektirdiysem sıra annende.dedi