5 yıllık ilişkim bazı sebeplerden dolayı yeni bitti. Benim icin cok sancılı olan bir surecti, atlatmam cok zor oldu. Bu surecte intorn olarak calışmaya başladım hastanede. Oradaki bir asistanla yakınlaşmaya başladık. Bir daha uzulmekten cok korkuyorum kızlar ya . Asistan benim de hoşuma gidiyor, anlaşabiliyoruz, onunlayken iyi vakit gecirebiliyorum. Aşık değilim ama hoşlanıyorum diyelim. Gel gelelim ki bazı soru işaretlerim var ve adım atmamı engelliyorlar. Yaş farkımız cok fazla ben 22 o 28 yaşında. Onun asistanliginin bitmesine bir bucuk sene var. Benim okul bittikten sonra zorunlu gorevim ve tus surecim artından tekrar ihtisas eğitimim var. Geleceğimle ilgili onemli bir donemde bir insan yuzunden hata yapmak istemiyorum. Mesafe ilişkisi yaşamak zorunda olacağımız icin uzun sure devam edeceğini sanmıyorum. Yaşından dolayı o evlenmek istiyor benim daha sınavım var. Bir insana bağlı kalıp sırf onunla aynı şehirde yaşayabilmek icin istemedigim bir bolumde okumak zorunda kalmak istemiyorum. Başka birine karşı boyle bir şey hisseder miyim ondan da emin değilim. Insanın yaşı arttıkca duygularindan cok mantığıyla hareket etmeye başlıyormuş. Hoşlandığım biri karşıma cıkmaz diye de korkuyorum. Bir yanda da ulan merve Âşıktın da ne oldu bak bıraktı seni diyorum. Bana bir akıl verin kızceler ya